Ook dit weekend was er volop gezelligheid op de Markt. Onder de noemer 'Bruisend Boxtel' organiseert het centrummanagment allerlei activiteiten gedurende de laatste weken van de zomervakantie. Zaterdag en zondag werd het dorpsplein opgeluisterd door een 'mini-kermis' en een live radioprogramma.

Aan het begin van de zondagmiddag begon de Markt al langzaam vol te lopen. Enkele kinderen zaten met de armen omhoog en gillend van plezier in de 'mini-octopus' voor het gemeentehuis. De allerkleinsten liepen trots met een ballondier in de hand, dat een clown die ook op de Markt is, gevormd heeft. Andere jeugd genoot van een ritje in de ouderwetse draaimolen die midden op het plein stond

De liveshow van Radio JND zorgde voor vertier: ludieke vraagspelletjes, artiesten en verzoeknummers vermaakten het publiek dat op de Markt aanwezig was. Ook op de terrassen werd er genoten van de hoge temperaturen en de gemoedelijke sfeer. Hapjes en halveliterglazen witbier vonden gretig aftrek.

q Bruisend Boxtel bracht afgelopen weekeinde een mini-kermis en een radioshow op de Markt. Eerder op de dag moest het feest nog wat op gang komen, maar tijdens borreluur waren alle stoelen bezet. (Foto: Bas van den Biggelaar).