Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

Cursus van meesterkok Jan van de Ven bij HCB

Cultuur

‘Meesterlijk koken’ met SHV Meesterkok Jan van de Ven. In zes sessies leert de deelnemer aan deze cursus van HobbyCentrum Boxtel (HCB) de lekkerste gerechten op tafel te krijgen. De lessen start dinsdag 4 april.

Cursisten betalen weliswaar 210 euro voor de kooksessies, maar daar is dan ook alles bij inbegrepen, ook het eten van de gerechten zelf en een drankje. 

De meesterkok kwam tijdens het seniorenontbijt dat de gemeente Boxtel in november organiseerde in contact met HCB. ,,Ik wilde mijn kwaliteiten en interesses graag inzetten voor het hobbycentrum, want naast mijn vak is koken ook mijn passen. Daar had de organisatie wel oren naar”, aldus Van de Ven.

BIJZONDERE GERECHTEN

In de cursus komen bijzondere gerechten aan bod zoals Spaanse tapas en leren de deelnemers een aspergebrunch of een kerstdiner van drie gangen maken. Naast koken, leren de cursisten ook waar de groenten vandaan komen en waar zij op moeten letten bij de aankoop.

De cursus gaat door bij minimaal tien inschrijvingen. De kookdata zijn steeds op dinsdag van 13.30 tot 18.00 uur en vinden plaats op 4 april, 2 mei, 29 augustus, 17 oktober, 21 november en 19 december. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 31 maart. Meer informatie is te vinden op www.hobbycentrumboxtel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Boxtelaar wil zevende maal alpenreus bedwingen voor stichting ALS Sport 12 minuten geleden
Afbeelding
Terugblik op 150 jaar bestaan van Duits Lijntje Cultuur 1 uur geleden
Afbeelding
Aldi doet deuren een paar dagen dicht Zakelijk 17 uur geleden
Afbeelding
Passen en meten op Duinendaal voor outfit Cultuur 19 uur geleden
Afbeelding
Voertuigenzegening op Markt Boxtel Cultuur 20 uur geleden
Logo
Afbeelding
Boxtel en Wittlich vinden elkaar in Bon Salon Cultuur 20 uur geleden
Logo
Afbeelding
Fotoreportage: Limuscene Live Cultuur 22 uur geleden
Afbeelding
Hardlopen Column 23 uur geleden