RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:41:47    woensdag, 26 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Sun 28 May 2017 18:48

Lekker Lennisheuvel, tongstrelend…

Lettergrootte: A- A+

Lekker Lennisheuvel, tongstrelend…

LINDA VAN DE WIEL

Een explosie van natuurlijke, smaakvolle en veelal biologische producten, zo kan 'Lekker Lennisheuvel' prima omschreven worden. Vandaag vond de tweede editie van het gezellige culinaire evenement plaats op een prachtige locatie: natuurpark Boscheind.

Ingrid van Veen van Soep d'Ing is samen met de twee ondernemers van La Casa dei Cicchetti en Rianne Doornekamp van theetuin 't Bakhuys initiatiefnemer van de festiviteit. ,,Ik ben tevreden over de opzet: het evenement is wat grootser opgezet en we maken beter gebruik van de ruimte. Vorig jaar hebben zich dertien ondernemers gepresenteerd. Dit jaar zijn dat er achttien. Ik ben benieuwd wat de volgende editie brengt…"

Tijdens de zonnige middag werden door verschillende lokale ondernemers evenals ondernemers uit de regio allerlei lekkernijen aangeboden. Zo presenteerde 'De Proosterij' zich. Eigenaar Patrick Melis legde uit: ,,Ik ben begonnen met een starterpakket en ben bier gaan brouwen. Dit was niet lekker en ik ben toen bestaande recepten gaan maken en hebben deze verfijnd om ze zo naar mijn wensen te brouwen. Inmiddels brouw ik mijn eigen bier en geef ik workshops."

Bezoekster Marijke van Nistelrooij proefde één van de door Melis gebrouwen biertjes en liet het haar goed smaken. Ze genoot ook van de middag. ,,Vorig jaar, toen het erg slecht weer was, ben ik ook geweest. Ik vind het een leuk opgezet evenement op een prachtige locatie."

De kracht van het evenement zit hem, naast de mooie plek waar het plaatsheeft, in de vele verschillende hapjes die de ondernemers voor één euro aanbieden. Ook wordt er geen entree gevraagd. ,,Op deze manier is de middag voor een ieder toegankelijk en kunnen er tegen een zacht prijsje allerlei lekkernijen geproefd worden. Wij als ondernemers kunnen ons op deze manier dan weer presenteren, aldus een enthousiaste Ingrid van Veen."

Lees een uitgebreide impressie van Lekker Lennisheuvel in Brabants Centrum van dinsdag 30 mei en donderdag 1 juni. (Foto:Linda van de Wiel).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Schilderijen en beelden zijn tijdens een atelierroute vaak te zien zijn. Ook tijdens de... >>

Sun 23 Sep 2018 10:32

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Het jaarlijkse feestweekend van hofkapel De Kromploegers met de culinaire afsluiting... >>

Fri 21 Sep 2018 15:47

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Een sluitende dekking én financiële ruimte voor nieuwe initiatieven én investeringen. Dat is de kern van de begroting 2019... >>

Fri 21 Sep 2018 10:33

Dommelconcert in Podium Boxtel

Dommelconcert in Podium Boxtel

'Klassiek op de Dommel', het pontonconcert met populair-klassieke muziek bij de Zwaanse Brug in Boxtel, wordt verplaatst naar... >>

Fri 21 Sep 2018 09:14

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

De dorpsquiz in Esch, die gepland stond voor aanstaande zaterdag, gaat niet door. De organisatie van de KenEsch Quiz, blaaskapel De Knoestjes,... >>

Thu 20 Sep 2018 16:21

Advertenties

Kindertuin Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Toverboom Zwanenberg adviesgroep TopSlank Gemeente Boxtel 040Fit SNS Bank Koppelmans Olieenzo Huidtherapie Natasja fashion Geld en Makelaardij Tiga