Jan van de Pas (ToeterJan) baalt als een stekker. Er is ingebroken in zijn autootje. De dieven hebben zijn dashboard meegenomen. Dit gebeurde aan het Hof ter Aa.
Jan van de Pas (ToeterJan) baalt als een stekker. Er is ingebroken in zijn autootje. De dieven hebben zijn dashboard meegenomen. Dit gebeurde aan het Hof ter Aa. Foto: Jan van de Pas.

Nare verrassing voor Toeterjan: ingebroken in auto

Human Interest

Jan van de Pas, bij velen beter bekend als Toeterjan, schrok zich dinsdagochtend een hoedje. Zijn speciale blauwe autootje was in de voorgaande nacht opengebroken bij hem voor de deur aan het Hof ter Aa in Boxtel. Dieven vernielden het slot en sloopten het dashboard er uit.

De buurvrouw wekte Jan ‘s ochtends met de mededeling dat er iets met zijn auto aan de hand was. De Boxtelaar rijdt sinds enkele jaren met zijn blauwe auto door de regio om te kunnen toeteren bij zijn favoriete voetbalclubs PSV, FC Eindhoven en Nemelaer Haaren, maar hij rijdt er ook mee naar ODC, waar Jan in het G-team speelt. 

De teleurstelling was dinsdag dan ook groot bij Jan: ,,Waarom doet iemand dit? Ik hoop dat ik snel weer kan rijden met mijn autootje.” 

BEELDEN INSTUREN

Wijkagent Hicham Argani trekt zich de leed van Jan erg aan en heeft al aangegeven de dader(s) op te gaan sporen. Hij roept iedereen op die beelden heeft van of rond Hof ter Aa, waar mogelijk iets van de vernieling op te zien is, naar hem te sturen. Argani roept de dader zelf ook op om zich te melden: ,,Heb je last van je geweten? Maak het jezelf makkelijk en meld je!” 

Jan van de Pas a.k.a. ToeterJan, is bekend in de hele regio om zijn luid getoeter tijdens voetbalwedstrijden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Tricolores gaan de nacompetitie in Algemeen 8 minuten geleden
Afbeelding
Boxtelaar wil zevende maal alpenreus bedwingen voor stichting ALS Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Terugblik op 150 jaar bestaan van Duits Lijntje Cultuur 2 uur geleden
Afbeelding
Aldi doet deuren een paar dagen dicht Zakelijk 18 uur geleden
Afbeelding
Passen en meten op Duinendaal voor outfit Cultuur 20 uur geleden
Afbeelding
Voertuigenzegening op Markt Boxtel Cultuur 21 uur geleden
Logo
Afbeelding
Boxtel en Wittlich vinden elkaar in Bon Salon Cultuur 22 uur geleden
Logo
Afbeelding
Fotoreportage: Limuscene Live Cultuur 23 uur geleden