RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
07:24:33    woensdag, 26 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Wed 24 Jun 2015 20:57

Gemeente Boxtel steunt Boxtelaartje

Lettergrootte: A- A+

Gemeente Boxtel steunt Boxtelaartje

Op de foto: Wethouder Eric van den Broek poseert met het Boxtelaartje, samen met de voorzitters van de ondernemersverenigingen Filipe van den Borne, Richard Strik, Hans van Esch en Bart van Roosmalen. Tweede van links staat media-adviseur Paul Melis van Brabants Centrum. (Foto: Peter de Koning).

Het initiatief van Brabants Centrum om met een spaaractie het winkelend publiek te binden aan plaatselijke winkeliers, is ook in het gemeentehuis enthousiast ontvangen. Het college van B. en W. stelt 10.000 euro beschikbaar voor cofinanciering van het eerder dit jaar gelanceerde initiatief.

Het bedrag komt rechtstreeks ten goede aan de deelnemende ondernemers omdat zij hun aanbiedingen nog voordeliger kunnen aanprijzen: zowel in de tweewekelijkse advertenties die in de krant verschijnen als op www.boxtelaartjes.nl en via sociale media via #boxtelaartjes.

Daarom waren ook de voorzitters van de winkeliersverenigingen Oosterhof, Selissenwal en Ondernemingsvereniging Centrum Boxtel en de afdeling Boxtel van Koninklijke Nederlandse Horeca vanmiddag aanwezig toen wethouder Eric van den Broek van Economische Zaken de bijdrage overhandigde. 

,,Op deze manier zorgen we er met alle ondernemers voor dat er gigantisch veel aanbiedingen zijn en daarmee geven we consumenten een reden om te sparen en te winkelen in Boxtel", meldt media-adviseur Paul Melis van Brabants Centrum. Hij coördineert de Boxtelaartjesactie.

Wie bij de deelnemende winkeliers koopt, ontvangt op zijn spaarpas Boxtelaartjes. Met deze digitale spaarpunten kunnen exclusieve aanbiedingen worden gekocht. Op dat moment spaart ook voor een plaatselijke ideële vereniging of instelling naar keuze. Hoe meer aanbiedingen er zijn, hoe meer mensen naar de plaatselijke winkels worden gelokt.

De bijdrage van het gemeentebestuur komt uit het budget voor economische impulsen, waarvoor het college kort na haar aantreden vorig voorjaar één miljoen euro uittrok. 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Overige artikelen

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Rode Draad vandaag nog te bewonderen op 25 locaties

Schilderijen en beelden zijn tijdens een atelierroute vaak te zien zijn. Ook tijdens de... >>

Sun 23 Sep 2018 10:32

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Kromploegers dit jaar ook bij QQLQ

Het jaarlijkse feestweekend van hofkapel De Kromploegers met de culinaire afsluiting... >>

Fri 21 Sep 2018 15:47

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Boxtel vindt geld voor nieuw beleid

Een sluitende dekking én financiële ruimte voor nieuwe initiatieven én investeringen. Dat is de kern van de begroting 2019... >>

Fri 21 Sep 2018 10:33

Dommelconcert in Podium Boxtel

Dommelconcert in Podium Boxtel

'Klassiek op de Dommel', het pontonconcert met populair-klassieke muziek bij de Zwaanse Brug in Boxtel, wordt verplaatst naar... >>

Fri 21 Sep 2018 09:14

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

Organisatie stelt KenEschQuiz uit

De dorpsquiz in Esch, die gepland stond voor aanstaande zaterdag, gaat niet door. De organisatie van de KenEsch Quiz, blaaskapel De Knoestjes,... >>

Thu 20 Sep 2018 16:21

Advertenties

Koppelmans Huidtherapie Geld en Makelaardij Natasja fashion Tiga Gemeente Boxtel Kindertuin Toverboom Doornmalen electro Rijschool Dolman Geerts advies Olieenzo Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Zwanenberg adviesgroep Beleef Boxtel