Afbeelding
Foto: Sander van Gils

Politie sluit brandstichting Baandervrouwenlaan niet uit

Algemeen

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de autobrand aan de Baandervrouwenlaan die vannacht woedde. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

De auto stond rond half één 's nachts op een parkeerterrein tussen twee flats aan de Baandervrouwenlaan in lichterlaaie. Bij aankomst van de brandweer brandde het voertuig volledig. Wel konden de hulpdiensten voorkomen dat de voertuigen die ernaast stonden, in brand kwamen te staan. Met hydraulisch gereedschap werd de motorkap geopend om te kunnen controleren of de brand uit was. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand en sluit brandstichting niet uit. De brand trok bekijks van buurtbewoners.

Tijdens de jaarwisseling stond in de wijk Selissenwal vlakbij de Baandervrouwenlaan ook al een auto in brand: toen aan het Vendelhof. Die nacht brandde er tevens een wagen aan de Hazelaarsgaard volledig uit.

DISCLAIMER: in een eerdere versie van dit artikel stond dat er tijdens de jaarwisseling in Boxtel een auto in brand stond bij Hof ter Aa. Destijds ging het op die locatie echter om een containerbrand. De autobrand in de wijk Selissenwal tijdens Oud & Nieuw was echter aan het Vendelhof. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Pål Jansen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Auf Böhmisch is een gelegenheidsorkest met muzikanten uit Boxtel en het Duitse Kappelwindeck. Op eerste pinksterdag trad het ensemble op in het Zwarte Woud.
Muzikanten het Groene Woud en het Zwarte Woud spelen samen Cultuur 3 minuten geleden
Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 15 uur geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 16 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 18 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 19 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 20 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 21 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 22 uur geleden