Afbeelding
Foto: Basman Creëert - Bas van den Biggelaar

Herfstmodeshow niet op de Markt, maar in de winkels

Algemeen

Verschillende Boxtelse centrumwinkeliers presenteren zondag 6 oktober hun nieuwe najaarscollectie. Echter, vanwege de slechte weersvoorspellingen heeft de organisatie besloten om de geplande herfstmodeshow op de Markt te annuleren. In diverse winkels vinden tijdens deze koopzondag nog wel activiteiten plaats.

Op het plein zou een groot podium worden gebouwd waarop modellen de diverse najaarscollecties tonen. Ook stonden kinderactiviteiten zoals een springkussen en schminken op het programma. Echter, de kans op neerslag is groot en de organisatie besloot om donderdagmiddag, toen de krant van Brabants Centrum al bij de drukker lag, de stekker uit het evenement te trekken. Desalniettemin zorgen verschillende centrumondernemers ervoor dat hun winkels tijdens koopzondag in herfstsferen verkeren. 

THEELEN

Modecentrum Frans Theelen aan de Stationsstraat had tijdens koopzondag al allerlei activiteiten 'binnenshuis' geregeld. Filiaalleider Martin Heijmans bedacht dat het mooi zou zijn om cursisten van dansstudio Denziz uit te nodigen om te komen stijldansen in de zaak. Denziz bleek enthousiast en dus zwieren er zondag van 12.00 tot 17.00 uur dansparen door het brede middenpad van modecentrum Theelen. Heijmans: ,,Om 15.00 uur worden twee lokale sterren bekendgemaakt die meedoen aan het evenement Denziz with the Stars. Die onthulling zetten de dansparen luister bij in kleding uit onze nieuwe najaarscollectie. Ik denk dat het heel mooi wordt, die stijldansers in de winkel. Een soort voorproefje van Denziz with the stars."

OP DE FOTO: Net als een halfjaar geleden is komende zondag de Markt in Boxtel het decor voor een grote modeshow. Dit keer showen diverse ondernemers hun najaarscollectie. Er is ook kindervermaak, zoals een springkussen en een schminktafel. De show is zondagmiddag drie keer te zien. (Foto: Bas van den Biggelaar).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Pål Jansen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Het kleinschalige popfestival Boer zoekt Band beleefde vorig jaar haar laatste editie vanwege het sluiten van café D'n Boer aan de Corpus. Komend weekend debuteert de opvolger ervan op de Markt: Boxtel on Stage.
Nieuw event Boxtel on Stage debuteert: 'We brengen reuring naar de Markt' Cultuur 5 uur geleden
Logo
Yvonne van den Biggelaar en haar man Marc worden in winkelcentrum Oosterhof overburen van elkaar. Yvonne gaat er namelijk de Primera runnen die woensdag 15 mei de deuren opent. Zij blijft op de achtergrond ook een dag in de week actief voor DA Drogisterij & Parfumerie Van den Biggelaar.
'Primera maakt aanbod Oosterhof nog completer' Zakelijk 7 uur geleden
Het gilde uit Gemonde bracht dinsdagavond een vendelgroet aan de nieuwe burgemeester van Sint-Michielsgestel Eiko Smid.
Nieuwe burgemeester Eiko Smid wil inwoners van gemeente Sint-Michielsgestel leren kennen Politiek 8 uur geleden
Organiste Gonny van der Maten
Organist combineert polyfonie met romantische muziek Cultuur 9 uur geleden
Ateliermiddag basisschool De Beemden.
Ateliermiddag bij De Beemden groot succes Cultuur 10 uur geleden
De première van de film Bloedverwanten was een succes. De cast en crew werden na afloop overladen met complimenten.
Film Bloedverwanten op herhaling in Muziekhuis Cultuur 12 uur geleden
Logo
Artist impression van het gebouw met boven- en benedenwoningen.
Nieuwbouwproject in Liempde: schop mag in de grond Bouwen en wonen 7 mei, 16:35
De band The Explosion Rockets verzorgt zaterdag 18 mei een optreden in de tent in het Liempdse Concordiapark.
Het gaat drie dagen rocken en rollen in Liempde Cultuur 7 mei, 16:00