Dit gebeurt er op de Markt als De Bokselse Kwis van start gaat. Aanschuiven om de opdrachtboekjes op te halen. De vierde editie van de dorpskquiz wordt gehouden op zaterdag 4 november. (Foto: Albert Stolwijk).
Dit gebeurt er op de Markt als De Bokselse Kwis van start gaat. Aanschuiven om de opdrachtboekjes op te halen. De vierde editie van de dorpskquiz wordt gehouden op zaterdag 4 november. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

Bokselse Kwis beleeft vierde editie

Algemeen

De Bokselse Kwis staat ook dit jaar op het programma. Zaterdag 4 november loopt de vierde editie van het evenement van stapel. Ook dit jaar spelen alle teams voor een lokaal (lees: Boxtels) goed doel.

De inschrijving voor De Bokselse Kwis start zaterdag 1 juli. Vanaf die datum kunnen teams zich online aanmelden voor het evenement, dat op 4 november om klokslag 18.00 uur van start gaat en eindigt als de klok van de Sint-Petrustoren diezelfde avond elf keer slaat. De teams kunnen ook dit jaar rekenen op een lijvig vragen- en opdrachtenboek. Deelname de dorpsquiz kost 25 euro per team; het inschrijfgeld gaat naar de goede doelen die door de winnende teams zijn voorgedragen.

In 2016 werd de hoofdprijs gewonnen door team 't Hert van Boxtel, dat 750 euro verdiende voor de Voedselbank. Tussen de Dekens verdiende 450 euro voor Met je Hart, terwijl de Boxtelse Buikschuivers 250 euro ontving voor de WensAmbulance Brabant, die een laatste wens van een Boxtelse cliënt in vervulling liet gaan. Ook werd 150 euro uitgekeerd aan stichting Leergeld, centrumpleeghuis Liduina en alzheimercafé 't Groene Woud. In totaal deden vorig jaar 75 teams mee; de organisatoren hopen dat dit aantal in 2017 wordt overtroffen.

De inschrijving voor De Bokselse Kwis gaat via de vernieuwde website www.debokselsekwis.nl. Deze is ontworpen door Get To The Point van grafisch designer Elisah Doevendans. Linda van de Wiel van Tekst door Linda verzorgde de teksten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het kleinschalige popfestival Boer zoekt Band beleefde vorig jaar haar laatste editie vanwege het sluiten van café D'n Boer aan de Corpus. Komend weekend debuteert de opvolger ervan op de Markt: Boxtel on Stage.
Nieuw event Boxtel on Stage debuteert: 'We brengen reuring naar de Markt' Cultuur 8 uur geleden
Logo
Yvonne van den Biggelaar en haar man Marc worden in winkelcentrum Oosterhof overburen van elkaar. Yvonne gaat er namelijk de Primera runnen die woensdag 15 mei de deuren opent. Zij blijft op de achtergrond ook een dag in de week actief voor DA Drogisterij & Parfumerie Van den Biggelaar.
'Primera maakt aanbod Oosterhof nog completer' Zakelijk 10 uur geleden
Het gilde uit Gemonde bracht dinsdagavond een vendelgroet aan de nieuwe burgemeester van Sint-Michielsgestel Eiko Smid.
Nieuwe burgemeester Eiko Smid wil inwoners van gemeente Sint-Michielsgestel leren kennen Politiek 11 uur geleden
Organiste Gonny van der Maten
Organist combineert polyfonie met romantische muziek Cultuur 12 uur geleden
Ateliermiddag basisschool De Beemden.
Ateliermiddag bij De Beemden groot succes Cultuur 13 uur geleden
De première van de film Bloedverwanten was een succes. De cast en crew werden na afloop overladen met complimenten.
Film Bloedverwanten op herhaling in Muziekhuis Cultuur 15 uur geleden
Logo
Artist impression van het gebouw met boven- en benedenwoningen.
Nieuwbouwproject in Liempde: schop mag in de grond Bouwen en wonen 7 mei, 16:35
De band The Explosion Rockets verzorgt zaterdag 18 mei een optreden in de tent in het Liempdse Concordiapark.
Het gaat drie dagen rocken en rollen in Liempde Cultuur 7 mei, 16:00