De meiden van de Angelaschool hebben zaterdag in Eschede de derde plaats behaald tijdens het NK voetbal op Cruyff Court voor scholenteams. (Archieffoto: Angelaschool/Daan Slaats).
De meiden van de Angelaschool hebben zaterdag in Eschede de derde plaats behaald tijdens het NK voetbal op Cruyff Court voor scholenteams. (Archieffoto: Angelaschool/Daan Slaats).

Angelaschool derde op NK Cruyff Court in Enschede

Algemeen

Het meisjesteam van de Angelaschool in Boxtel heeft zaterdag in Enschede de derde plaats behaald tijdens de strijd om het Nederlands kampioenschap voetbal op Cruyff Court. 

Na een succesvol verlopen Boxtels toernooi - op het terrein van De La Salle - en een reeks finalerondes, bereikten de meiden twee weken geleden in Eindhoven de eindstrijd. Die werd zaterdag gehouden in Enschede, waar de eerste twee wedstrijden winnend werden afgesloten. Teams uit Maassluis (2-0) en Kampen (6-2) werden verslagen.

Leerkracht en coach Daan Slaats liet zaterdagavond weten dat de derde wedstrijd in de slotseconde met 3-2 werd verloren. In de vierde wedstrijd speelden de meiden met 2-2 gelijk tegen een school uit Alkmaar, die uiteindelijk de Nederlandse titel in de wacht sleepte.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 14 uur geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 15 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 17 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 18 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 20 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 20 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 21 uur geleden
Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport 4 mei, 16:15