Rian de Bie van lunchroom Wendy's en danspartner Mike van der Heijden wonnen vorig jaar Denziz with the Stars. (Foto: Daisy Renders).
Rian de Bie van lunchroom Wendy's en danspartner Mike van der Heijden wonnen vorig jaar Denziz with the Stars. (Foto: Daisy Renders).

Denziz with the Stars in Dommelland

Algemeen

Marion Veenstra van partycentre Denziz en professioneel danser Tim van Haaren zijn dinsdag 15 november om 20.30 uur te gast bij Dommelland Live, het wekelijkse actualiteitenprogramma van Omroep Dommelland. Het duo vertelt over het evenement Denziz with the stars, waarbij bekende Boxtelaren een ervaren danspartner toegewezen krijgen en in een danscompetitie tegen elkaar strijden. Het evenement is gebaseerd op het tv-programma Dancing with the stars.

Ook Inge van den Biggelaar, initiatiefneemster van 'The Star Company', brengt een bezoek aan de studio van Dommelland. Zij nam twee weken geleden samen met twintig kinderen een single op die wereldwijd uitgebracht gaat worden. De kinderen kregen maandenlang acteer-,zang- en danslessen en werden tijdens de opnames van de clip begeleid door een crew van professionals. De opbrengst van de single gaat naar stichting 'Het vergeten kind'. Inge en en twee 'stars' laten hun licht schijnen over het project.

Na een regenachtige intocht heeft Sinterklaas uiteindelijk zijn intrek genomen in kasteel Stapelen. De komende weken zal hij daar duizenden belangstellenden mogen ontvangen. De organisatie van Stapel op Sint heeft naast een schitterend onderkomen tevens diverse activiteiten geregeld voor Sint, pieten maar natuurlijk vooral voor alle kinderen uit Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. Wim Ketelaars en José van der Linden geven alle ins en outs.

Ook de vlog van gepensioneerd boswachter Frans Kapteijns, waarin hij kijkers meer leert over de natuur, komt voorbij. De presentatie is in handen van Geert Hoes, het programma is te zien op Ziggo-kanaal 47.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport 1 uur geleden
Jas de Keistamper en Hanne mî de Moor bezoeken zondag 2 juni hun Maastrichtse collega-reus Gigantius.
Reis met Jas & Hanne mee naar Maastricht Cultuur 1 uur geleden
Mirjam Bemelmans, fractievoorzitter PvdA-GroenLinks.
PvdA-GroenLinks waarschuwt voor lelieteelt Algemeen 1 uur geleden
Logo
De bank staat op een rustiek plekje en past in het landschap.
Wijkorgaan draagt bij aan boombank Liempde Natuur & milieu 3 uur geleden
De familie Gauw prikte al eerder afval ten bate van Stichting Leergeld Boxtel. Met een aantal vrijwilligers.
Afvalprikkers zoeken versterking Duurzaamheid 4 uur geleden
Dodenherdenking Liempde.
Dodenherdenking op vier locaties Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Genieten van rododendrons Natuur & milieu 8 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: 'Groene Hart, ga eens praten' Opinie 9 uur geleden