Afbeelding

Twaalf jubilarissen bij popkoor Voices

Algemeen

Na de twee succesvolle jubileumconcerten in april én het drukbezochte terrasconcert van zondag bij café Het Wapen van Liempde, houdt Liempds popkoor Voices even rust. In september staat het eerste optreden weer gepland. Dan luistert het koor op zondag 25 september de Boxtel-Oostdag op.

Het koperen jubileumjaar sloot Voices maandag feestelijk af. Liefst twaalf jubilarissen werden in het zonnetje gezet. ,,Alle twaalf zijn het koorleden van het eerste uur. Niet alleen Voices viert haar koperen jubileum, óók de twaalf leden", vertelt koorlid Loes van Bussel. Op de foto staan: Hannie van Grinsven, Sandra Welvaarts, Marij Vervoort en John Pouwels (v.l.n.r. achterste rij). Bernadette Roestenburg, Gerdie Pouwels, Désirée Ceelen, Miriam van den Boer en Ingrid van de Loo (v.l.n.r. middelste rij). Francien van Gils en Dorine Bekkers (v.l.n.r. onderste rij). Ook Franka van de Loo zingt al 12,5 jaar mee, zij staat echter niet op de foto.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 12 uur geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 13 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 15 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 16 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 17 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 18 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 19 uur geleden
Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport 4 mei, 16:15