Afbeelding

Gemeenteraad bezoekt Centrum en Breukelen

Algemeen

'Samen een beeld krijgen van de wijk'. Dat is het motto van de rondtocht die het Wijkplatform Centrum-Breukelen dinsdag 21 juni organiseert. Niet alleen de leden van de gemeenteraad nemen deel aan de rondgang, ook wijkbewoners mogen aansluiten.

Na een kort welkomstwoord zullen de deelnemers samen door de wijk fietsen onder begeleiding van de bestuursleden van het wijkplatform. Hierbij zal regelmatig worden gestopt voor uitleg op locatie. Het platform nodigt bewoners die langs de route wonen uit om actief deel te nemen en een toelichting te geven op het leven in Centrum of Breukelen.

Het wijkplatform zet zich samen met bewoners, buurtverenigingen en andere partijen in om de leefbaarheid en veiligheid te vergroten voor de inwoners. Wie dinsdag actief wil participeren of een toelichting wil geven, kan zich vooraf aanmelden bij secretaris Bernadette Bekkers van het Wijkplatform. Ze is telefonisch bereikbaar via nummer 06-10 64 07 45 of e-mail wijk.centrumbreukelen@gmail.com.

Tijdens de rondgang door de wijken mogen bewoners ook meefietsen. Het wijkplatform heeft twee routes uitgezet. Tijdens deze avond fietst iedere deelnemer een van beide routes en hoort bij terugkomst in Sint-Ursula wat de indrukken waren van de overige deelnemers. Tevens zal het wijkplatform op ludieke wijze de beeldvorming over Centrum en Breukelen verder beïnvloeden. ,,Het doel van de avond is immers om de raad en bewoners een zo volledig mogelijk beeld te geven van het wonen in de wijk", licht secretaris Bekkers toe.

De interactieve bijeenkomst start om 19.15 uur in Sint-Ursula, de fietstocht start om 19.30 uur. Terugkoppeling en afsluiting vinden omstreeks 20.45 uur plaats.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het kleinschalige popfestival Boer zoekt Band beleefde vorig jaar haar laatste editie vanwege het sluiten van café D'n Boer aan de Corpus. Komend weekend debuteert de opvolger ervan op de Markt: Boxtel on Stage.
Nieuw event Boxtel on Stage debuteert: 'We brengen reuring naar de Markt' Cultuur 33 minuten geleden
Logo
Yvonne van den Biggelaar en haar man Marc worden in winkelcentrum Oosterhof overburen van elkaar. Yvonne gaat er namelijk de Primera runnen die woensdag 15 mei de deuren opent. Zij blijft op de achtergrond ook een dag in de week actief voor DA Drogisterij & Parfumerie Van den Biggelaar.
'Primera maakt aanbod Oosterhof nog completer' Zakelijk 2 uur geleden
Het gilde uit Gemonde bracht dinsdagavond een vendelgroet aan de nieuwe burgemeester van Sint-Michielsgestel Eiko Smid.
Nieuwe burgemeester Eiko Smid wil inwoners van gemeente Sint-Michielsgestel leren kennen Politiek 3 uur geleden
Organiste Gonny van der Maten
Organist combineert polyfonie met romantische muziek Cultuur 4 uur geleden
Leuk: zelf brillen maken tijdens de ateliermiddag van De Beemden en Taalrijk.
Ateliermiddag bij De Beemden groot succes Cultuur 4 uur geleden
De première van de film Bloedverwanten was een succes. De cast en crew werden na afloop overladen met complimenten.
Film Bloedverwanten op herhaling in Muziekhuis Cultuur 7 uur geleden
Logo
Artist impression van het gebouw met boven- en benedenwoningen.
Nieuwbouwproject in Liempde: schop mag in de grond Bouwen en wonen 21 uur geleden
De band The Explosion Rockets verzorgt zaterdag 18 mei een optreden in de tent in het Liempdse Concordiapark.
Het gaat drie dagen rocken en rollen in Liempde Cultuur 22 uur geleden