De donderdag 9 juni geopende generatietuin in Liempde is een van de twee goede doelen die dit jaar geld krijgen uit het Tourspel. (Foto: Marc Cleutjens).
De donderdag 9 juni geopende generatietuin in Liempde is een van de twee goede doelen die dit jaar geld krijgen uit het Tourspel. (Foto: Marc Cleutjens).

Tourspel voor generatietuin en JAS

Algemeen

Een deel van het inleggeld van het Tourspel Liempde komt ten goede aan de gisteren, donderdag 9 juni, geopende generatietuin achter de seniorenwoningen aan het Smidspad en de Keefheuvel. Daarnaast deelt vrijetijdsclub JAS in jeugdhuis Pius X in de opbrengst . Dat heeft stichting Woudbloem bekendgemaakt. 

Deelnemers aan het Tourspel formeren zelf een wielerploeg tijdens de Tour de France om zoveel mogelijk punten te scoren. Er zijn diverse geldprijzen te winnen. Een deel van het inleggeld wordt jaarlijks uitgekeerd aan goede doelen.

Het Tourspel wordt georganiseerd door stichting Woudbloem Liempde. De inschrijfavonden zijn donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli in café De Durpsherberg aan de Dorpsstraat; daar vindt  zondag 24 juli ook de prijsuitreiking plaats.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 13 uur geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 14 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 16 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 17 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 18 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 19 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 20 uur geleden
Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport 4 mei, 16:15