Robert Brussée, Linda Brands en Marie-José van Hal (v.l.n.r.) spelen in 'Naakt als wormen' tijdens de theaterwandeling van BOXtheater. (Foto: BOXtheater).
Robert Brussée, Linda Brands en Marie-José van Hal (v.l.n.r.) spelen in 'Naakt als wormen' tijdens de theaterwandeling van BOXtheater. (Foto: BOXtheater).

Première BOXtheater op 2 april

Algemeen

De locaties én de inhoud van de voorstellingen willen de spelers nog even onder de pet houden. 'Zonde' is de klinkende titel van de theaterwandelroute van BOXtheater, die op 2 april in première gaat.

BOXtheater staat bekend om haar locatietheater. Op een enkele voorstelling na speelt het toneelgezelschap haar uitvoeringen altijd op verrassende plekken in Boxtel. Dit jaar is het BOXtheater echter wederom gelukt om drie verrassende speelplekken te vinden. En dat is maar goed ook, volgens voorzitter Jos van Ooijen. ,,Wanneer we de theaterwandelroute een jaar overslaan krijgen we steevast de vraag van het publiek wanneer we de toneelwandeling weer gaan doen. Bezoekers vinden de combinatie van toneel én het binnenkijken op bijzondere Boxtelse locaties namelijk erg interessant."

De première van 'Zonde' staat gepland voor zaterdag 2 april. Aansluitend zijn er uitvoeringen op 3, 9, 16, 17, 21, 22 en 23 april, telkens om 20.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro per stuk en zijn te koop via de website www.boxtheater.nl. Kaarten worden ook verkocht bij proeverij 't Goei Leven aan de Markt 26 in Boxtel. De voorstellingen van 2 en 22 april zijn al uitverkocht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het kleinschalige popfestival Boer zoekt Band beleefde vorig jaar haar laatste editie vanwege het sluiten van café D'n Boer aan de Corpus. Komend weekend debuteert de opvolger ervan op de Markt: Boxtel on Stage.
Nieuw event Boxtel on Stage debuteert: 'We brengen reuring naar de Markt' Cultuur 6 uur geleden
Logo
Yvonne van den Biggelaar en haar man Marc worden in winkelcentrum Oosterhof overburen van elkaar. Yvonne gaat er namelijk de Primera runnen die woensdag 15 mei de deuren opent. Zij blijft op de achtergrond ook een dag in de week actief voor DA Drogisterij & Parfumerie Van den Biggelaar.
'Primera maakt aanbod Oosterhof nog completer' Zakelijk 8 uur geleden
Het gilde uit Gemonde bracht dinsdagavond een vendelgroet aan de nieuwe burgemeester van Sint-Michielsgestel Eiko Smid.
Nieuwe burgemeester Eiko Smid wil inwoners van gemeente Sint-Michielsgestel leren kennen Politiek 9 uur geleden
Organiste Gonny van der Maten
Organist combineert polyfonie met romantische muziek Cultuur 10 uur geleden
Ateliermiddag basisschool De Beemden.
Ateliermiddag bij De Beemden groot succes Cultuur 10 uur geleden
De première van de film Bloedverwanten was een succes. De cast en crew werden na afloop overladen met complimenten.
Film Bloedverwanten op herhaling in Muziekhuis Cultuur 13 uur geleden
Logo
Artist impression van het gebouw met boven- en benedenwoningen.
Nieuwbouwproject in Liempde: schop mag in de grond Bouwen en wonen 7 mei, 16:35
De band The Explosion Rockets verzorgt zaterdag 18 mei een optreden in de tent in het Liempdse Concordiapark.
Het gaat drie dagen rocken en rollen in Liempde Cultuur 7 mei, 16:00