Jongeren werken jaarlijks mee aan de versiering van B-Pool. De kaartverkoop van het jongerencarnaval in B-Town is van start gegaan. (Foto: Peter de Koning).
Jongeren werken jaarlijks mee aan de versiering van B-Pool. De kaartverkoop van het jongerencarnaval in B-Town is van start gegaan. (Foto: Peter de Koning).

Voorverkoop B-Pool van start

Algemeen

Jongerencentrum B-Town in Sint-Ursula staat ook dit jaar weer in het teken van het jeugdcarnaval. Jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar zijn van zaterdag 6 tot en met dinsdag 9 februari van 20.30 uur tot middernacht welkom in B-Pool.

De voorverkoop voor B-Pool is deze week online van start gegaan. Carnavalsliefhebbers hebben al op grote schaal kaartjes besteld, die ze uitsluitend op 2 en 4 februari tussen 19.00 en 22.00 uur kunnen afhalen bij B-Town. Een kaartje kost 3,50 euro per dag, bij het afhalen kan uitsluitend contant betaald worden. Jongeren krijgen een polsbandje dat persoonlijk is en niet aan anderen gegeven mag worden.

B-Pool biedt jongeren een alcoholvrij carnavalsfeest waar goed toezicht is. Jongeren die onder invloed van alcohol zijn, wordt de toegang ontzegd. Ook worden de ouders gebeld. Zowel bij het ophalen van de polsbandjes als bij het betreden van B-Pool dienen jongeren een geldig identiteitsbewijs te kunnen tonen. Wie zich aan de deur niet kan legitimeren, krijgt geen toegang.

De kaartverkoop van B-Pool vindt plaats via de website van B-Town: www.btown.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Jeugddrumband De Jordaantjes stak zich bij het twintigjarig bestaan in het nieuw en poseerde op de trappen van het toenmalige waterschapsgebouw aan het Molenpad.
De Jordaantjes: alle namen zijn achterhaald! Historie 16 minuten geleden
Logo
De tent op de Markt staat vol voor het Oranje Festival Boxtel.
Oranje Festival trapt feestelijk weekend in Boxtel af Cultuur 8 uur geleden
Logo
Jas de Keistamper ging in 2009 op bezoek bij jeugd van de Angelaschool. Vier jaar later erkende Unesco hem als representant van de reuzencultuur in Nederland en kreeg hij een plaatsje op de inventarislijst voor immaterieel erfgoed.
Jas de Keistamper wordt 75, maar krijgt volgend jaar pas verjaardagsvisite Cultuur 13 uur geleden
Modelvliegclub Boxtel toont fraaie toestellen in soorten en maten, zowel vliegtuigen als helikopters.
Modelvliegtuigclub start haar seizoen met een open middag Sport 15 uur geleden
De participatieboom is een van de 28 kunstwerken van de expositie MuBo viert jong talent. Leerlingen van het Vada-college hebben hem gemaakt, onder leiding van kunstenaar-docent Marc de Laat.
Dichter geeft workshop tijdens jeugdexpositie Jeugd 15 uur geleden
Marktkramen verspreid over het centrum van Boxtel brachten zondag honderden bezoekers op de been. De Oranjebraderie maakte na enkele jaren afwezigheid een succesvolle rentree.
Oranjebraderie vult centrum met koopkramen Cultuur 16 uur geleden
Namen van links naar rechts: Jan van Lierop, Gerrit van der Zalm, Maria Smeltink-van Esch, burgermeester Ronald van Meygaarden en Frank de Bont. Rob Janssen ontbreekt op de foto; hij kreeg zijn lintje in Vught.
Boxtel twee ridders en drie leden in Orde Oranje-Nassau rijker Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Kocabas traint TSD-leden Sport 18 uur geleden