Julia en Isabella Grilis en Fay Gregoire (rechts) na afloop van de repetitie in het Bossche theater Artemis. Het drietal maakt deel uit van het ensemble dat meespeelt in de theatervoorstelling Reuzen tijdens festival Boulevard, te zien bij een zandverstuiving op de Nulandse Heide. (Foto: Henk van Weert).
Julia en Isabella Grilis en Fay Gregoire (rechts) na afloop van de repetitie in het Bossche theater Artemis. Het drietal maakt deel uit van het ensemble dat meespeelt in de theatervoorstelling Reuzen tijdens festival Boulevard, te zien bij een zandverstuiving op de Nulandse Heide. (Foto: Henk van Weert).

Boxtelse meiden op Boulevard

Algemeen

In 's-Hertogenbosch is donderdag 6 augustus het tiendaagse theaterfestival Boulevard van start gegaan. Onder de tientallen voorstellingen wordt ook Reuzen opgevoerd; een theaterstuk over immense ouders die worstelen met de verzorging van hun baby. Want hoe snuit je nu voorzichtig een neusje als je alles met reuzenkracht doet? Drie Boxtelse basisschoolleerlingen maken deel uit van het ensemble in dit stuk: Isabella en Julia Grilis van De Spelelier en Fay Gregoire van de Angelaschool.

Toeschouwers krijgen te zien hoe jonge ouders van drie meter hoog worstelen met hun omvang en de verantwoordelijkheid die zij plots gekregen hebben. Twee stadse reuzen wandelen voor het eerst met hun pasgeboren baby in de natuur. Vandaar ook de locatie: een zandverstuiving op de Nulandse Heide. Isabella, Julia en Fay mogen onder meer met acteur Gijs Naber spelen. Voorts zijn in de voorstelling Anneke Sluiters en Raymond Thiry te zien.

De theatervoorstelling Reuzen duurt anderhalf uur is te zien op zaterdag 8 en zondag 9 augustus en op dinsdag 11 augustus; aanvang steeds om 21.15 uur. Kaarten kosten achttien euro. Vanaf de Parade in 's-Hertogenbosch vertrekken pendelbussen naar de Nulandse Heide.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Leuk: zelf brillen maken tijdens de ateliermiddag van De Beemden en Taalrijk.
Ateliermiddag bij De Beemden groot succes Cultuur 22 minuten geleden
De première van de film Bloedverwanten was een succes. De cast en crew werden na afloop overladen met complimenten.
Film Bloedverwanten op herhaling in Muziekhuis Cultuur 2 uur geleden
Logo
Artist impression van het gebouw met boven- en benedenwoningen.
Nieuwbouwproject in Liempde: schop mag in de grond Bouwen en wonen 17 uur geleden
De band The Explosion Rockets verzorgt zaterdag 18 mei een optreden in de tent in het Liempdse Concordiapark.
Het gaat drie dagen rocken en rollen in Liempde Cultuur 17 uur geleden
Logo
Hoewel de naam anders doet vermoeden, vindt Church Open Air binnen in eetcafé De Kerk plaats.
Café De Kerk viert tienjarig bestaan met AC/DC-tribute Cultuur 19 uur geleden
Kay Karssemakers en zijn crossmotor zijn geheel bedekt onder de modder. De omstandigheden in Portugal maakten het een lastig raceweekend voor de Boxtelaar.
Teleurstelling bij Karssemakers na valpartij in modder Sport 20 uur geleden
Met een spectaculaire sliding probeert een van de Boxtelse spelers het honk aan te raken voor de bal terug is bij de thuisplaat.
Honkballers Ducks komt twee slechte fases niet te boven tegen Blue Lions Sport 21 uur geleden
In 2019 was onder meer de Eindhovense band Handsome Johnny te zien op het podium in de Oude Kerkstraat. Live muziek buiten is dit jaar weer mogelijk na overleg met de buurt.
Bockesprongen: weer live muziek in Oude Kerkstraat Cultuur 21 uur geleden