Willem en Suzanne uit Boxtel werden dinsdagochtend geïnterviewd op de Zwaanse Brug in Boxtel, waar ze vorige week werden mishandeld. (Foto: Paul Melis).
Willem en Suzanne uit Boxtel werden dinsdagochtend geïnterviewd op de Zwaanse Brug in Boxtel, waar ze vorige week werden mishandeld. (Foto: Paul Melis).

Mishandeling Boxtel op tv

Algemeen

Het tv-programma Hart van Nederland besteedt dinsdag 24 februari in de uitzendingen van 19.00 en 22.30 uur aandacht aan de brute mishandeling van Willem en Suzanne uit Boxtel. Samen met twee vrienden werden zij vorige week in de nacht van dinsdag op woensdag, na afloop van carnaval, door vier onbekenden aangevallen. De slachtoffers zoeken de publiciteit in de hoop dat getuigen zich melden bij de politie. 

Na vijf dagen een heerlijk carnavalsfeest te hebben beleefd, gingen Willem (28) en Suzanne (25) dinsdagnacht tosti's eten bij de twee broers die hen vergezelden. Willem bleef wat achter en werd op de Zwaanse Brug aangesproken door twee mannen. Eén van hen sloeg hem zonder aanleiding met een vuistslag knock-out. Zijn vriendin bemoeide zich ermee en werd eveneens bewusteloos geslagen; haar neus raakte op twee plekken gebroken. De politie vermoedt stellig dat dezelfde mannen even later ook een 27-jarige Eindhovenaar zwaar hebben toegetakeld en beroofd. Dat gebeurde in de Stationsstraat, op de hoek bij de Van Leeuwenstraat.  

De daders zijn tussen de 18 en 22 jaar oud. Eén van hen droeg een zwart petje. Ook is een zwarte glimmende en gewatteerde jas gezien. Eén van de mannen werd omschreven als mollig. De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van één van de twee incidenten of mogelijk andere informatie hebben. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport 1 minuut geleden
Jas de Keistamper en Hanne mî de Moor bezoeken zondag 2 juni hun Maastrichtse collega-reus Gigantius.
Reis met Jas & Hanne mee naar Maastricht Cultuur 16 minuten geleden
Mirjam Bemelmans, fractievoorzitter PvdA-GroenLinks.
PvdA-GroenLinks waarschuwt voor lelieteelt Algemeen 36 minuten geleden
Logo
De bank staat op een rustiek plekje en past in het landschap.
Wijkorgaan draagt bij aan boombank Liempde Natuur & milieu 1 uur geleden
De familie Gauw prikte al eerder afval ten bate van Stichting Leergeld Boxtel. Met een aantal vrijwilligers.
Afvalprikkers zoeken versterking Duurzaamheid 3 uur geleden
Dodenherdenking Liempde.
Dodenherdenking op vier locaties Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Genieten van rododendrons Natuur & milieu 6 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: 'Groene Hart, ga eens praten' Opinie 7 uur geleden