Bram Veroude van Magic FX (midden) en Diana en Filipe van den Borne van Mr. & Mrs. Filipe (rechts) gingen in 2016 met de Boxtelse Ondernemers Trofee naar huis. Wie het drietal opvolgt, wordt bekend op 8 november. (Foto: Hans van Doorn).
Bram Veroude van Magic FX (midden) en Diana en Filipe van den Borne van Mr. & Mrs. Filipe (rechts) gingen in 2016 met de Boxtelse Ondernemers Trofee naar huis. Wie het drietal opvolgt, wordt bekend op 8 november. (Foto: Hans van Doorn). Foto: Hans van Doorn

BOT 2018 in teken van 'Fast Forward'

Algemeen

Fast Forward. Dat is dit jaar het thema van de Boxtelse Ondernemers Trofee (BOT), die op donderdag 8 november wordt uitgereikt aan de winnaars in de categorieën Business 2 Business en Business 2 Consumer. Kandidaten kunnen vanaf heden genomineerd worden. De organisatie van de BOT is in handen van JCI Dommelland, de vroegere Juniorkamer.

Kandidaten voor de BOT 2018 kunnen via de website www.bot2018/nomineren tot en met 3 juni voorgedragen worden in twee categorieën: Business 2 Business of Business 2 Consumer. De enige voorwaarde is dat een bedrijf in de gemeente Boxtel gevestigd is. Vanaf 4 juni kunnen mensen twee weken lang hun stem uitbrengen op de onderneming naar keuze. Nieuw is dat de genomineerde bedrijven ook een stem krijgen.

De finalisten, drie per categorie, worden donderdag 28 juni tijdens het 'pre-BOT-event' bekendgemaakt. Een jury beslist uiteindelijk wie op 8 november met de Boxtelse Ondernemers Trofee naar huis gaat. Kaarten zijn vanaf maandag 23 april te koop via www.bot2018.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het schrijn met daarin de Heilig Bloeddoek wordt op de zondag na Pinksteren door de Boxtelse straten gedragen.
Vrije Tribune: Bloedwonder en vaderlandse geschiedenis Opinie 2 uur geleden
Logo
Het redactieteam van de podcast Sparrenrijk 1944 vergadert. Van links naar rechts: Hans van Liempt, Peter van der Linden, Jan van Leeuwen en Hans Dekker. Jeroen Pijnenburg ontbreekt op de foto. Foto: Bas van den Biggelaar.
Podcast over spannend oorlogsverhaal Sparrenrijk Cultuur 4 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 6 uur geleden
Logo
Campinggasten van BlueWoods maken een rondje Boxtel per kano. Ze varen hier nabij De Strodekker in de wijk Oost.
Portrait of a River: Amerikaanse documentaire over Dommel Natuur & milieu 20 uur geleden
Afbeelding
Hemelvaartsdag: alle kopij eerder aanleveren Algemeen 22 uur geleden
Sint-Jans Onthoofdingkerk in Liempde.
Ontdek de drie kerken in Liempde MuBo 10 jaar gisteren
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: herinrichting Bosscheweg Opinie 2 mei, 11:32
De coöperatieve Herenboerderij Wilhelminapark hield vorig jaar een open dag. Zondag 2 juni is er weer een.
Excursie Herenboeren Algemeen 2 mei, 10:02