Guus Eltink, Marria van den Hoven, Herman van Wanrooij, Jaqueline Bekkers, Jan de Koning en Geertje Schellekens vormen de eerste zes kandidaten van de verkiezingslijst van INbox. (Foto: Hans van Doorn).
Guus Eltink, Marria van den Hoven, Herman van Wanrooij, Jaqueline Bekkers, Jan de Koning en Geertje Schellekens vormen de eerste zes kandidaten van de verkiezingslijst van INbox. (Foto: Hans van Doorn). Foto: Hans v Doorn

Herman van Wanrooij lijsttrekker INbox

Algemeen

Herman van Wanrooij voert in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart de kandidatenlijst aan van de Boxtelse politieke partij INbox. Omdat hij alleen een functie als wethouder beoogt en geen raadszetel, wilde Van Wanrooij zelf het liefst op een onverkiesbare plaats staan. Maar de ledenvergadering drong er bij hem op aan tóch het voortouw te nemen.

Jan de Koning, in de vorige bestuursperiode fractievoorzitter van INbox en de afgelopen vier jaren raadslid, staat als tweede op de verkiezingslijst. Marria van den Hoven, voorzitter van de huidige tweemansfractie, staat als nummer drie op de lijst, gevolgd door Guus Eltink, Jaqueline Bekkers en Geertje Schellekens. De lokale partij hoopt erop zetel extra te halen bij de verkiezingen op woensdag 21 maart. ,,We voeren campagne met de slogan 'We doen gewoon wat werkt'. Waarmee we willen aangeven vooral in praktische oplossingen te denken, dat we een doe-partij vormen", aldus Van Wanrooij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Auf Böhmisch is een gelegenheidsorkest met muzikanten uit Boxtel en het Duitse Kappelwindeck. Op eerste pinksterdag trad het ensemble op in het Zwarte Woud.
Muzikanten uit Groene Woud en Zwarte Woud spelen samen Cultuur 2 uur geleden
Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 17 uur geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 18 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 20 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 21 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 22 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 23 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column gisteren