Een Boxtelse harddrugsdealer werd vorige week op heterdaad betrapt en aangehouden door de politie. Op haar Facebookpagina toonde zij de vangst: tientallen gripzakjes met cocaïne. (Foto: Politie Boxtel - Team Meierij).
Een Boxtelse harddrugsdealer werd vorige week op heterdaad betrapt en aangehouden door de politie. Op haar Facebookpagina toonde zij de vangst: tientallen gripzakjes met cocaïne. (Foto: Politie Boxtel - Team Meierij). Foto: Politie Boxtel

Boxtel sluit woning drugsdealer

Algemeen

Boxtelse agenten van politieteam Meierij hebben vorige week op heterdaad een harddrugsdealer betrapt en gearresteerd, evenals vier klanten. De woning van de verdachte is sinds donderdag op last van burgemeester Mark Buijs gesloten voor drie maanden. Daarna krijgt het pand aan de Fellenoord een nieuwe eigenaar. 

Agenten kwamen de harddrugsdealer op het spoor dankzij een lid van het Buurt Informatie Netwerk (BIN). Die meldde dat de verdachte mogelijk vanuit zijn woning aan Fellenoord in drugs handelde. In de woning van de drugshandelaar vond de politie diverse bolletjes harddrugs en gripzakjes met verdovende middelen. Ook werden twee ampullen met een nog onbekende vloeistof in beslag genomen.

Burgemeester Buijs onderzocht vorige week al of de woning van de verdachte voor drie maanden gesloten kon worden op basis van de Wet Damocles. Drugspanden worden dan voor een langere periode verzegeld om zo criminelen dwars te zitten. Het pand is gesloten tot en met 17 augustus 2017. Daarna krijgt het een nieuwe eigenaar. Tot die tijd hebben zowel de huurder als de eigenaar geen toegang tot het pand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 3 uur geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 4 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 6 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 7 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 8 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 9 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 10 uur geleden
Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport 4 mei, 16:15