Het duo Two of Us verzorgt zaterdag 3 juni met De Volle Bloas het concert Back to the 60's in spiegeltent Bon Salon. (Archieffoto: Peter de Koning).
Het duo Two of Us verzorgt zaterdag 3 juni met De Volle Bloas het concert Back to the 60's in spiegeltent Bon Salon. (Archieffoto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

Back to the 60's in spiegeltent Bon Salon

Algemeen

Zaterdag 3 juni opende spiegeltent Bon Salon haar deuren in kasteelpark Stapelen. Drie weken op rij worden er tientallen gratis toegankelijke evenementen gehouden. De aftrap is het concert dat De Volle Bloas en Two of Us verzorgen.

'Back to the 60's'. Dat is de rode draad van het concert dat aansluit bij het thema verbinden dat centraal staat in de spiegeltent. De muzikanten van De Volle Bloas hebben de krachten gebundeld met Adrie van Osch en Jos Vervoort van het bekende duo Two of Us. Het resultaat is een avondvullend programma met muziek uit de jaren zestig van de vorige eeuw.

De Volle Bloas trapt af met instrumentale vertolkingen van nummers van onder meer Elvis Presley, Serge Gainsbourg & Jane Birkin, Wilson Picket, Sam & Dave en Ike & Tina Turner. Two of Us speelt bekende liedjes van The Beatles, The Kinks, Simon & Garfunkel en de Rolling Stones.

Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van De Volle Bloas en Two of Us. Het dak van spiegeltent Bon Salon gaat er figuurlijk af, zo voorspellen de muzikanten, als de grootste hits klinken van The Beatles en de Rolling Stones. De band wordt begeleid door dirigent Marion Verhoof-van de Pas.

De spiegeltent biedt plaats aan 250 bezoekers. De toegang is gratis, vol is vol. Het concert duurt van 20.00 tot 22.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het redactieteam van de podcast Sparrenrijk 1944 vergadert. Van links naar rechts: Hans van Liempt, Peter van der Linden, Jan van Leeuwen en Hans Dekker. Jeroen Pijnenburg ontbreekt op de foto. Foto: Bas van den Biggelaar.
Podcast over spannend oorlogsverhaal Sparrenrijk Cultuur 1 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 4 uur geleden
Logo
Campinggasten van BlueWoods maken een rondje Boxtel per kano. Ze varen hier nabij De Strodekker in de wijk Oost.
Portrait of a River: Amerikaanse documentaire over Dommel Natuur & milieu 18 uur geleden
Afbeelding
Hemelvaartsdag: alle kopij eerder aanleveren Algemeen 19 uur geleden
Sint-Jans Onthoofdingkerk in Liempde.
Ontdek de drie kerken in Liempde MuBo 10 jaar 21 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: herinrichting Bosscheweg Opinie 23 uur geleden
De coöperatieve Herenboerderij Wilhelminapark hield vorig jaar een open dag. Zondag 2 juni is er weer een.
Excursie Herenboeren Algemeen gisteren
Logo
Giel en An Konings- van de Pas uit Esch bewonderen in hun Bossche appartement de Yad Vashem-onderscheiding die ze kregen voor hun verzetswerk in de Tweede Wereldoorlog.
'Wat Giel en An Konings deden, was echt levensgevaarlijk' Cultuur 2 mei, 08:39