Dommelland Live besteedt dinsdag aandacht aan darts. Oud-Boxtelaar Michael van Gerwen werd onlangs wereldkampioen. (Foto: Lawrence Lustig/PDC).
Dommelland Live besteedt dinsdag aandacht aan darts. Oud-Boxtelaar Michael van Gerwen werd onlangs wereldkampioen. (Foto: Lawrence Lustig/PDC).

Dommelland Live over darts

Algemeen

De uitzending van Dommelland Live staat dinsdag 17 januari van 20.30 tot 21.30 uur op Ziggokanaal 47 in het teken van darts. Daarnaast passeren meerdere actuele onderwerpen de revue.

Let's play darts! Neemt de populariteit van het darten in Boxtel toe na de winst van voormalig Boxtelaar Michael van Gerwen? En wat vinden de darters in onze studio van de discussie 'is darten een sport of een spel?' Dat komt allemaal aan bod tijdens de uitzending.

Daarnaast is wethouder Peter van de Wiel te gast om te praten over de gunstige lening die de gemeente biedt om woningen duurzamer te maken. Ook legt een deskundige uit wat zonnepanelen op kunnen leveren en of dit voor iedereen gunstig is.

De normen voor aanmelding bij de voedselbank zijn veranderd. Komen er nu meer gezinnen in aanmerking? En wat zijn precies de voorwaarden? Twee medewerkers van de voedselbank leggen dit uit.

Tenslotte komt ook de vlog van Frans Kapteijns, vrijwillig boswachter bij Natuurmonumenten, voorbij. Hij probeert de kijkers het een en ander bij te brengen over de natuur.

De presentatie van Dommelland Live is in handen van Geert Hoes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Hoewel de naam anders doet vermoeden, vindt Church Open Air binnen in eetcafé De Kerk plaats.
Café De Kerk viert tienjarig bestaan met AC/DC-tribute Cultuur 1 uur geleden
Kay Karssemakers en zijn crossmotor zijn geheel bedekt onder de modder. De omstandigheden in Portugal maakten het een lastig raceweekend voor de Boxtelaar.
Teleurstelling bij Karssemakers na valpartij in modder Sport 2 uur geleden
Met een spectaculaire sliding probeert een van de Boxtelse spelers het honk aan te raken voor de bal terug is bij de thuisplaat.
Honkballers Ducks komt twee slechte fases niet te boven tegen Blue Lions Sport 3 uur geleden
In 2019 was onder meer de Eindhovense band Handsome Johnny te zien op het podium in de Oude Kerkstraat. Live muziek buiten is dit jaar weer mogelijk na overleg met de buurt.
Bockesprongen: weer live muziek in Oude Kerkstraat Cultuur 3 uur geleden
Kas Beekmans had de nodige pech tijdens zijn eerste raceweekend in de Supersport 600 klasse.
Lastige eerste wedstrijd voor Kas Beekmans Sport 4 uur geleden
Boxtel's Harmonie presenteert een zomers repertoire tijdens het jubileumconcert voor de Heilig Bloedstichting.
Boxtel's Harmonie speelt... mirakelse muziek Muziek 5 uur geleden
Logo
Tessa Berkelmans is in haar element op de bühne, zoals hier in het Herman van Veen Arts Centre in Soest. Met haar eerste Nederlandse soloshow staat ze vrijdag 24 mei op de planken van Podium Boxtel.
Tessa Berkelmans in Podium Boxtel: 'Als ik op de planken sta, ben ik graag mezelf' Cultuur 6 uur geleden
Na afloop van de Kampinatocht was het voor de wandelaars goed toeven op het terras van B&B D'n Hop.
Omleidingen nodig tijdens wandeltocht over zompige Kampina Sport 23 uur geleden