Marie-Louise uit Boxtel wint een Volkswagen Polo en 10.000 euro bij de VriendenLoterij. Zij ontvangt de prijs uit handen van VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest.
Marie-Louise uit Boxtel wint een Volkswagen Polo en 10.000 euro bij de VriendenLoterij. Zij ontvangt de prijs uit handen van VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest.

Boxtelaren winnen prijs in VriendenLoterij

Algemeen

Twee inwoners van Boxtel zijn bij de novembertrekking van de VriendenLoterij in de prijzen gevallen. Marie-Louise wint een Volkswagen Polo én 10.000 euro. Adriana wint 30.000 euro. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste de winnaars deze week thuis met hun prijs.

Adriana en haar man Leo zijn blij verrast: ,,Dit geld komt op een erg goed moment. Mijn vrouw is slecht ter been en daarom willen we graag een inloopdouche in de badkamer. Met dit bedrag kunnen we mooi de verbouwing betalen." 

De prijsuitreiking aan Marie-Louise wordt zondagavond 8 januari op tv uitgezonden in het RTL4-programma 'VriendenLoterij De Winnaars'. Adriana en Leo uit Boxtel zijn een week later te zien in hetzelfde televisieprogramma. 

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 49 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.200 clubs en verenigingen in Nederland.

Adriana en Leo uit Boxtel winnen 30.000 bij de VriendenLoterij. Zij ontvangen de prijs uit handen van VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Henk van Weert

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Auf Böhmisch is een gelegenheidsorkest met muzikanten uit Boxtel en het Duitse Kappelwindeck. Op eerste pinksterdag trad het ensemble op in het Zwarte Woud.
Muzikanten uit Groene Woud en Zwarte Woud spelen samen Cultuur 1 uur geleden
Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 16 uur geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 17 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 19 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 20 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 22 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 22 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 23 uur geleden