Drie jonge fotomodellen doen stralend mee aan de modeshow in hartje Boxtel. (Foto: Marc Cleutjens).
Drie jonge fotomodellen doen stralend mee aan de modeshow in hartje Boxtel. (Foto: Marc Cleutjens).

Heerlijke lentezondag in Boxtel

Algemeen

Boxtel heeft de bloemetjes op de eerste zondag van april letterlijk én figuurlijk buitengezet. Volle terrassen, drukke centrumstraten met live muziek van de Red River Band en aardig wat kooplustig publiek maakten van het shopevenement 'Boxtel zet de bloemetjes buiten' een succes. De lente kan nu echt beginnen...

Waar de modezondag vorig jaar nog in het water viel en het publiek liever binnen bleef zitten bij de kachel, was het nu aanschuiven op de terrassen. De vier modeshows die op het pleintje bij Het IJscafé, Zeeman en Bruna werd gehouden, bood volop inspiratie om een passende garderobe voor het nieuwe seizoen aan te schaffen. Tal van modezaken werkten eraan mee, maar ook winkels die accessoires te bieden hebben, zoals tassen en telefoonartikelen.

In de Stationsstraat was het de Red River Band die het publiek op terrasjes vermaakte met vrolijke klanken. Op verschillende plekken hadden ondernemers voor wat extraatjes gezorgd. Zo verschenen in zowel de Croonpassage als aan de Stationsstraat springkussens en kon er geschminkt worden. En natuurlijk waren op tal van plekken in het centrum bloempotten met sierlijk groen verschenen. Boxtel heeft de bloemetjes dus écht buiten gezet en dat was met een aangename temperatuur van meer dan 20 graden Celsius een gouden greep.

Op de Facebookpagina van Brabants Centrum staat een uitgebreide fotoreportage van de modezondag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 31 minuten geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 1 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 3 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 4 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 6 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 6 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 7 uur geleden
Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport gisteren