Afbeelding

 Veel animo voor Shop Event Boxtel

Algemeen

Meer dan honderd vrouwen hebben zaterdag in hartje Boxtel meegedaan aan de tweede editie van het Shop Event, dat onder meer werd georganiseerd door Diana van den Borne van Filipe Mode aan de Markt.

Samen met tal van andere winkeliers en ondernemers die 'instore' demonstraties verzorgen - van haarverzorging tot het maken van sushi - werden de deelnemers zaterdagochtend ontvangen bij lunchroom Brownies & Downies aan de Croonpassage.

Vervolgens kon naar hartenlust gewinkeld worden, maar was er ook ruimte voor make-up en culinaire surprises. 's Middags zijn er ook enkele VIP-activiteiten en workshops.

'Fashion', 'beauty' en 'food' zijn de drie trefwoorden van het succesvolle Shop Event. Bij restaurant Le Temps Perdu werd geluncht. De afsluiting is later op zaterdagmiddag bij Tafel 25, waar onder meer een borrel en een loterij worden gehouden. (Foto: Daisy Renders).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 7 uur geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 8 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 10 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 11 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 13 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 13 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 14 uur geleden
Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport 4 mei, 16:15