Afbeelding

Ruim 1100 euro voor Pax Kinderhulp

Algemeen

Door: Carry Dirkx

Rond middernacht werd de voorlopige opbrengst van de 'Pax je Kans'-avond in Partycentre Denziz in Boxtel bekendgemaakt: de zing - en dansavond bracht ruim 1100 euro in het laatje. Het geld zorgt er mede voor dat kinderen uit een weeshuis in Roemenië vakantie in Nederland kunnen vieren.

Initiatiefneemster van de avond, Harriet van der Struijk van Pax Kinderhulp Den Bosch, was tevreden over deze allereerste editie van de zing- en dansavond en over de voorlopige opbrengst. Drie koren uit de regio hadden toen al op het podium gestaan: Het Essche Heimweekoor mocht de boel opwarmen. Daarna bracht Gimmese Smart uit Gemonde de zaal steeds meer in de stemming, met meezingers als 'Laat de zon in je hart'. Afsluiter van de koren was het Boxtelse Wereldkoor, waarna nog een loterij plaatsvond met mooie prijzen van ondernemers uit Boxtel en omgeving.

De Boxtelse zanger Jordy van den Boer praatte de avond losjes aan elkaar en liet de bezoekers nog even genieten van zijn zangkwaliteiten. Met zijn versie van 'Mag ik dan bij jou' zorgde hij voor kippenvel en kreeg hij het publiek aan het zingen en meedeinen.

Aan de avond voor het goede doel werkten veel mensen en bedrijven belangeloos mee, zoals de koren en de bedrijven die prijzen ter beschikking stelden. De muzikale invulling was in handen van Stichting Podium4All. Partycentre Denziz stelde haar locatie gratis ter beschikking en schonk van iedere genuttigde consumptie 25 cent aan Pax Kinderhulp.

Lees het hele artikel in de editie van Brabants Centrum van donderdag 17 maart. 

(Foto: Daisy Renders). 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Auf Böhmisch is een gelegenheidsorkest met muzikanten uit Boxtel en het Duitse Kappelwindeck. Op eerste pinksterdag trad het ensemble op in het Zwarte Woud.
Muzikanten uit Groene Woud en Zwarte Woud spelen samen Cultuur 1 uur geleden
Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 16 uur geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 17 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 19 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 20 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 21 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 22 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 23 uur geleden