Het zilveren jubileum vierde de Stripe Big Band met een concert in Podium Boxtel. Voor het zesde lustrum wijkt het Boxtelse orkest uit naar Liempde. (Foto: Albert Stolwijk).
Het zilveren jubileum vierde de Stripe Big Band met een concert in Podium Boxtel. Voor het zesde lustrum wijkt het Boxtelse orkest uit naar Liempde. (Foto: Albert Stolwijk).

Stripe Big Band viert lustrum

Algemeen

De Stripe Big Band uit Boxtel bestaat dertig jaar en viert dit lustrum met een optreden in zaal Hof van Liempde aan de Nieuwstraat in Liempde. Stripe Music Event vindt plaats op zaterdag 28 november en begint om 20.15 uur. 

Sinds 1985 heeft de Stripe Big Band regelmatig de trend gezet met thematische optredens als 'Stripe aan het Water'(De Langspier), Stripe and Kids (Den Haagakker), Stripe Casino (restaurant Molenwijk) en Stripe Stadionconcert (ODC). Samen met lokaal zangtalent en bands waren deze optredens elke keer een groot succes. Tijdens Stripe Music Event brengt de bigband een mix ten gehore van oude en nieuwe nummers uit haar repertoire. Vocalisten op deze avond zijn Auke Stook, Marlou van Griensven, Ingeborg Melis en Iris van der Weide. De muzikale leiding is in de bezielende handen van Simon Bruul. 
De avond wordt afgesloten met een afterparty door de 11-koppige coverband G@zzerop! met een repertoire van pop, soul, rock en dance. Kaartjes kosten 10 euro aan de zaal en 9 euro in de voorverkoop

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 58 minuten geleden
Logo
Campinggasten van BlueWoods maken een rondje Boxtel per kano. Ze varen hier nabij De Strodekker in de wijk Oost.
Portrait of a River: Amerikaanse documentaire over Dommel Natuur & milieu 14 uur geleden
Afbeelding
Hemelvaartsdag: alle kopij eerder aanleveren Algemeen 16 uur geleden
Sint-Jans Onthoofdingkerk in Liempde.
Ontdek de drie kerken in Liempde MuBo 10 jaar 18 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije tribune: herinrichting Bosscheweg Opinie 20 uur geleden
De coöperatieve Herenboerderij Wilhelminapark hield vorig jaar een open dag. Zondag 2 juni is er weer een.
Excursie Herenboeren Algemeen 21 uur geleden
Logo
Giel en An Konings- van de Pas uit Esch bewonderen in hun Bossche appartement de Yad Vashem-onderscheiding die ze kregen voor hun verzetswerk in de Tweede Wereldoorlog.
'Wat Giel en An Konings deden, was echt levensgevaarlijk' Cultuur 23 uur geleden
Logo
Afbeelding
Omstreden bouwplan aan Postelstraat Esch mag door Bouwen en wonen 1 mei, 17:23