Afbeelding

De Rechter is open

Algemeen

Liv (8), Kezz (6) en Lois (4), dochters van eigenaar John van de Langenberg knipten maandag om 12.00 uur het lintje door en openden hiermee restaurant De Rechter in het pand waar voorheen Villa Het Hof was gevestigd. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor het publiek.

De drie verschillende ruimtes op de benedenverdieping worden gebruikt voor het restaurantgedeelte en dragen toepasselijke namen, zoals Het Vonnis. Van de Langenberg: ,,Al is het ook mogelijk om in een van de gedeeltes een besloten borrel, diner of vergadering te houden. We willen graag voor iedereen toegankelijk zijn. Zo kunnen mensen met specifieke wensen altijd contact opnemen. Die toegankelijkheid zie je overigens ook terug in de menukaart. Van saté tot kalfssukade: er is voor ieder wat wils." Van de Langenberg geeft aan dat er alleen met pure en verse ingrediënten gewerkt wordt.

De Rechter is vanaf 14 september zeven dagen per week geopend. Kijk voor meer informatie over De Rechter op de website derechter.nu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 5 uur geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 6 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 8 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 9 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 10 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 11 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 12 uur geleden
Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport 4 mei, 16:15