Afbeelding
Henk van Weert

Boombakken: wat vindt u?

Algemeen

Zonder uitzondering wordt (opnieuw) positief gereageerd op de boombakken die vorige week tijdelijk op de winkelpromenade in de Stationsstraat zijn 'geparkeerd'. Goed, de een vindt dat sommige bakken een eindje opgeschoven zouden kunnen worden, maar het is een aanwinst voor het straatbeeld is alom de mening. Brabants Centrum sprak deze week met tal van ondernemers en met winkelend publiek. Maar de redactie is ook benieuwd naar de mening van anderen...

De boombakken moeten hun vaste plek op het nabij gelegen Breukelsplein tijdelijk prijsgeven vanwege de kermisattracties die daar van 14 tot en met 19 augustus staan opgesteld. Voor de zeventien boombakken legde de gemeente Boxtel twee jaar geleden 24.000 euro op tafel. Samen met een vijfjarig contract voor aanplant, onderhoud en nazorg lopen de kosten op tot een kleine 50.000 euro. De bomen gaan waarschijnlijk tien jaar mee. Wat vindt u: moeten de boombakken definitief worden verplaatst van het Breukelsplein naar de Stationsstraat? Of dient de gemeente de bakken over beide locaties te verspreiden? Of misschien is het nóg beter om wat geld uit te trekken om enkele boombakken extra aan te schaffen om de winkelpromenade te verfraaien. 

Geef uw mening door via e-mail of reageer via Facebook. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 57 minuten geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 1 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 3 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 4 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 6 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 6 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 7 uur geleden
Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport gisteren