Afbeelding

Bazaar Boxtel in park Molenwijk

Algemeen

Park Molenwijk staat zondag weer in het teken van de Bazaar Boxtel. Muziek, zang, dans en culinaire verrassingen zijn er vanaf 11.00 uur weer te vinden. Een tip van de organisatie: kom met de fiets.

Het muziekprogramma van de Bazaar staat ook dit jaar als een huis. De muzikanten van VanBakkus kunnen de festivalganers overal tegenkomen. Guido van Eijk en Jeroen van Lier trekken al musicerend met een bolderkar rond door Molenwijk. Op de twee podia is vanaf 11.00 uur een plekje gereserveerd voor een groot aantal lokale groepen, waarbij We Are What's Left het spits mag afbijten. Aansluitend treden het Wereldkoor en Sound Killers voor het voetlicht. Ook het koor Con Fervore, djembégroep Sabar, Sound of Persia, Dennis Wels, Mimozo, Mateus en Joia Rath betreden het podium. Musicmen sluit de Bazaar Boxtel af.

Het workshopaanbod tijdens de Bazaar is flink uitgebreid. Nieuw is de aanwezigheid van de Dierenclub Nederland, die jonge kinderen in staat stelt te leren hoe ze met dieren om moeten gaan. Het Wereld Natuur Fonds is present met een kraam waar informatie wordt verstrekt over natuurbeleving. Ook is er een kraam waar kinderen hennatatoeages kunnen laten zetten. Nieuw dit jaar: een tent waar waterpijp gerookt kan worden.

Meer weten over de Bazaar Boxtel? Kijk voor het complete programma op www.bazaarboxtel.nl. De Bazaar Boxtel is gratis toegankelijk. Tijdens het festival kunnen bezoekers zich na betaling van een bedrag naar keuze aanmelden als vriend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 59 minuten geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 1 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 3 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 4 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 6 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 6 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 7 uur geleden
Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport gisteren