Afbeelding

Stem op beste Boxtelse sportploeg en sporttrainer

Algemeen

Na de bekendmaking van drie nominaties voor de sportvrijwilliger van het jaar, heeft de Boxtelse Sportraad deze week ook gemeld welke drie ploegen en trainers in aanmerking komen voor de titel sportploeg en sporttrainer van het jaar. De winnaars in alle categorieën worden zaterdag 27 juni tijdens het eerste Sportgala bekendgemaakt.

De Boxtelse Sportraad heeft de volgende drie ploegen voorgedragen voor de titel sportteam van het jaar. Als eerste is dat het eerste team recurve indoor van handboogschutterij L'Union in Liempde. Het eerste vrouwenteam van handbalclub HCB '92 uit Boxtel is als tweede voorgedragen voor de titel. De derde nominatie is voor het eerste team van beugelclub De Klöskes in Liempde.

De volgende drie trainers zijn genomineerd voor de titel sporttrainer van het jaar: Ingrid de Cort (turnvereniging Tabitta), Ad Dekker (taekwondoschool Dekker) en Greet van der Donk (atletiekvereniging Marvel). Alle drie zijn volgens de Boxtelse Sportraad om zeer bevlogen trainers die dag en nacht klaar staan voor de vereniging en kans maken op de prestigieuze titel.

Mensen die een stem willen uitbrengen op de drie genomineerde teams, kunnen dat doen via de Facebookpagina van de Boxtelse Sportraad of een e-mail sturen naar voorzitter Eric Peeters: e.j.d.peeters@home.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Graffitikunstenaar aan het werk tijdens Tunnelvision 5.0 in de tunnel van het voormalig Duits lijntje onder rijksweg A2.
Podiumjam en graffiti bij MuBo MuBo 10 jaar 43 minuten geleden
Logo
Hoe kun je geld besparen op je woning in Brabant?
Kosten voor ophalen grof huisvuil fors hoger Algemeen 1 uur geleden
Van links naar rechts: Mark Peters, Mitch Koningstein, Paul Jongsma, Duane Tomala en Rob Voets, de initiatiefnemers van het nieuwe festival.
Nieuw festival met graffiti, bier en live muziek Algemeen 3 uur geleden
Logo
Hexspoor E-fulfilment op bedrijventerrein Ladonk in Boxtel.
Hexspoor beste fulfilmentbedrijf 2024 Zakelijk 4 uur geleden
Zonnig bierpompfeest in Esch.
Bierpompfeest Esch: gauw vullen die pullen Cultuur 6 uur geleden
Logo
De voormalige drukkerij Tielen op de hoek Staarten-Mijlstraat wordt een vestiging van Holland Recycling.
Dutch Re-use Center in pand drukkerij Tielen Economie 6 uur geleden
Logo
Afbeelding
Aanpassen Column 7 uur geleden
Matz Kemna (rechts) overhandigde onlangs namens rugbyclub Ducks sportattributen aan buurtsportmedewerker Loek van Grinsven. De spullen zijn bedoeld om tijdens gymlessen op basisscholen rugby aan bod te laten komen.
Rugbyclub Ducks houdt scholentoernooi Sport gisteren