In teamverband quizvragen oplossen: een prima start van de netwerkborrel HerfstZon voor zzp'ers. (Foto: Henk van der Zee).
In teamverband quizvragen oplossen: een prima start van de netwerkborrel HerfstZon voor zzp'ers. (Foto: Henk van der Zee).

HerfstZon-borrel drukbezocht

Algemeen

Ondanks de herfstvakantie waren donderdagavond 29 oktober toch behoorlijk veel ondernemers naar de HerfstZon-borrel gekomen. De door JCI Dommeland en de Verenigde Ondernemers Contacten (VOC) gezamenlijk georganiseerde netwerkborrel voor zzp'ers en MKB-ondernemers vond plaats in de raadzaal van het Boxtelse gemeentehuis.

In het kader van de eerder dit jaar ingevoerde nieuwe huisstijl en slogan Meewerkend Boxtel gaf wethouder Eric van de Broek in zijn opening aan dat de gemeente ook graag laagdrempelig en faciliterend wil zijn voor ondernemers. Hij maakte de deelnemers aan de bijeenkomst ook attent op het economisch stimuleringsfonds dat B. en W. heeft uitgetrokken. ,,En jullie kunnen me altijd persoonlijk benaderen als je ergens mee zit", aldus Van den Broek. 

Om het netwerken op een leuke manier plaats te laten vinden hadden de organisatoren het plaatselijke quiz-bedrijf The Brain gevraagd om drie vragenrondes samen te stellen. In elke ronde werd gewisseld van teamleden. De veelal Boxtelse vragen hielden de ondernemers goed bezig. Er werd geanimeerd met elkaar gediscussieerd. In de vragen waren namen en zelfs jeugdfoto's van ondernemers verwerkt. Ook weet nu iedereen wat een 'broodje kapsalon' is. Dat de 'borrel' in de raadzaal tot dan toe bestond uit een bekertje gemeentepils viel eigenlijk niet eens zo op.

In werkcafé De Link op de begane grond werd druk nagepraat over de vragen van de quiz onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes die door de bestuursleden van JCI Dommelland  en VOC zelf werden rondgebracht. Iedereen was benieuwd wie nu uiteindelijk de winnaar zou worden. Tegen zijn eigen verwachting in werd Ferdy Steger, van Het Communicatieplein, winnaar van het Delftsblauwe bord met inscriptie. Daarna waren alle spelletjes voorbij en kon het echte netwerken beginnen. Het werd nog laat...

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Artist impression van het gebouw met boven- en benedenwoningen.
Nieuwbouwproject in Liempde: schop mag in de grond Bouwen en wonen 8 uur geleden
De band The Explosion Rockets verzorgt zaterdag 18 mei een optreden in de tent in het Liempdse Concordiapark.
Het gaat drie dagen rocken en rollen in Liempde Cultuur 9 uur geleden
Logo
Hoewel de naam anders doet vermoeden, vindt Church Open Air binnen in eetcafé De Kerk plaats.
Café De Kerk viert tienjarig bestaan met AC/DC-tribute Cultuur 11 uur geleden
Kay Karssemakers en zijn crossmotor zijn geheel bedekt onder de modder. De omstandigheden in Portugal maakten het een lastig raceweekend voor de Boxtelaar.
Teleurstelling bij Karssemakers na valpartij in modder Sport 12 uur geleden
Met een spectaculaire sliding probeert een van de Boxtelse spelers het honk aan te raken voor de bal terug is bij de thuisplaat.
Honkballers Ducks komt twee slechte fases niet te boven tegen Blue Lions Sport 13 uur geleden
In 2019 was onder meer de Eindhovense band Handsome Johnny te zien op het podium in de Oude Kerkstraat. Live muziek buiten is dit jaar weer mogelijk na overleg met de buurt.
Bockesprongen: weer live muziek in Oude Kerkstraat Cultuur 13 uur geleden
Kas Beekmans had de nodige pech tijdens zijn eerste raceweekend in de Supersport 600 klasse.
Lastige eerste wedstrijd voor Kas Beekmans Sport 14 uur geleden
Boxtel's Harmonie presenteert een zomers repertoire tijdens het jubileumconcert voor de Heilig Bloedstichting.
Boxtel's Harmonie speelt... mirakelse muziek Muziek 15 uur geleden