Afbeelding

Win een meet & greet met Yes-R!

Algemeen

Het kermisseizoen in de gemeente Boxtel gaat binnenkort weer van start. Vrijdag 1 augustus wordt de kermis in Liempde geopend, twee weken later zijn bezoekers welkom op het Breukelsplein en de Markt voor het Boxtelse volksfeest. Yes-R trapt vrijdag 14 augustus om 18.45 uur de kermis af met een spetterend optreden bij de cakewalk. Voor de allergrootste fans van deze bekende artiest houdt Brabants Centrum in samenwerking met de organisatie een meet & greet. Zij kunnen tot en met dinsdag 4 augustus meedoen aan een speciale prijsvraag...

Rapper, entertainer, presentator en acteur: Yes-R is een veelzijdige artiest. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer 'Leipe Mocro Flavour' uitbracht. Ook scoorde hij hits met 'Rampeneren', 'Hey Schatje', 'Uit Elkaar' en 'Onbereikbaar'. Ook speelde Yes-R in drie films en sinds het voorjaar is hij te zien in de musical 'Hartsvrienden'.

De drie allergrootste fans van Yes-R krijgen de mogelijkheid om na het optreden de 28-jarige artiest te ontmoeten. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen... Laat voor dinsdag 4 augustus Brabants Centrum via Facebook, e-mail (bc@brabantscentrum.nl) of per post weten waarom jij de grootste fan bent van Yes-R en waarom je een ontmoeting met hem verdient. Dat kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld via een filmpje of liefdesbrief. Wees creatief! De winnaars worden een week voor de meet & greet op de hoogte gebracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Ouderen genieten van een versbereide maaltijd in eetpunt Elisabethsdael.
Eetpunt wil breder publiek trekken Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Lezing over keuzes rond levenseinde Algemeen 12 uur geleden
Logo
Het schrijn met daarin de Heilig Bloeddoek wordt op de zondag na Pinksteren door de Boxtelse straten gedragen.
Vrije Tribune: Bloedwonder en vaderlandse geschiedenis Opinie 15 uur geleden
Logo
Het redactieteam van de podcast Sparrenrijk 1944 vergadert. Van links naar rechts: Hans van Liempt, Peter van der Linden, Jan van Leeuwen en Hans Dekker. Jeroen Pijnenburg ontbreekt op de foto. Foto: Bas van den Biggelaar.
Podcast over spannend oorlogsverhaal Sparrenrijk Cultuur 17 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 19 uur geleden
Logo
Campinggasten van BlueWoods maken een rondje Boxtel per kano. Ze varen hier nabij De Strodekker in de wijk Oost.
Portrait of a River: Amerikaanse documentaire over Dommel Natuur & milieu 2 mei, 17:00
Afbeelding
Hemelvaartsdag: alle kopij eerder aanleveren Algemeen 2 mei, 15:21
Sint-Jans Onthoofdingkerk in Liempde.
Ontdek de drie kerken in Liempde MuBo 10 jaar 2 mei, 13:13