Een recordaantal van 72 teams neemt dit jaar deel aan het jaarlijkse beachvolleybalevenement Rabo Beach Break. (Foto: Stefan Latijnhouwers).
Een recordaantal van 72 teams neemt dit jaar deel aan het jaarlijkse beachvolleybalevenement Rabo Beach Break. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Beachvolleybal op de Markt

Algemeen

Sommige teams zijn van de partij om te presteren en beslag te leggen op de eerste prijs. De meeste deelnemers aan het jaarlijkse populaire beachvolleybalevenement Rabo Beach Break op de Boxtelse Markt koesteren echter de Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen.  

Lekker een balletje slaan met wat vrienden, familie of collega's en vooral twee dagen heerlijk genieten. Dat is de insteek van de meeste sportieve, voornamelijk jonge mensen die dit weekeinde op de acht beachvolleybalvelden actief zijn.

Vrijdag werd de Markt volgestort met zand en zaterdagochtend om tien uur klonk het beginsignaal voor de eerste wedstrijden. Op kundige en humoristische wijze begeleid door het commentaar van de Boxtelse zanger Jordy van den Boer. Het sportevenement kent ook dit jaar weer een muzikale (zaterdag)avond. Dit keer verschijnen verschillende bands en deejays op het podium, waaronder Sophie's Choice, Hiddem Up, Cashmere Jaxx, Reno Hills en Kruh. Met name deejay Sophie's Choice geniet enige naam en faam in de dancewereld. 

Het evenement, dat georganiseerd wordt door Jip van Krieken in samenwerking met de Boxtelse markthoreca-ondernemers, is gratis toegankelijk.     

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Ouderen genieten van een versbereide maaltijd in eetpunt Elisabethsdael.
Eetpunt wil breder publiek trekken Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Lezing over keuzes rond levenseinde Algemeen 5 uur geleden
Logo
Het schrijn met daarin de Heilig Bloeddoek wordt op de zondag na Pinksteren door de Boxtelse straten gedragen.
Vrije Tribune: Bloedwonder en vaderlandse geschiedenis Opinie 8 uur geleden
Logo
Het redactieteam van de podcast Sparrenrijk 1944 vergadert. Van links naar rechts: Hans van Liempt, Peter van der Linden, Jan van Leeuwen en Hans Dekker. Jeroen Pijnenburg ontbreekt op de foto. Foto: Bas van den Biggelaar.
Podcast over spannend oorlogsverhaal Sparrenrijk Cultuur 10 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 12 uur geleden
Logo
Campinggasten van BlueWoods maken een rondje Boxtel per kano. Ze varen hier nabij De Strodekker in de wijk Oost.
Portrait of a River: Amerikaanse documentaire over Dommel Natuur & milieu 2 mei, 17:00
Afbeelding
Hemelvaartsdag: alle kopij eerder aanleveren Algemeen 2 mei, 15:21
Sint-Jans Onthoofdingkerk in Liempde.
Ontdek de drie kerken in Liempde MuBo 10 jaar 2 mei, 13:13