Ismae en Russel bemannen hun eigen verkoopkraam op de vrijmarkt in Boxtel. Sinds elf uur zijn ze zondagochtend op de Markt te vinden. De zaken gaan prima! (Foto: Marc Cleutjens).
Ismae en Russel bemannen hun eigen verkoopkraam op de vrijmarkt in Boxtel. Sinds elf uur zijn ze zondagochtend op de Markt te vinden. De zaken gaan prima! (Foto: Marc Cleutjens).

Jonge ondernemers op vrijmarkt Boxtel

Algemeen

De vrijmarkt die zondag gelijktijdig met de Oranjebraderie in hartje Boxtel wordt gehouden, heeft ook dit jaar een heleboel jonge ondernemers op de been gebracht.

Neem nou Ismae (6) en Russel (4) die met moeder Nathalie een grote deken helemaal vol hebben liggen met speelgoed. Moeder heeft tijd genoeg om een praatje te maken, de verkoop doen de kinderen het liefst zelf.

Dat geldt ook voor de kinderen van Tanja, die vandaag vooral houten puzzels en leesboekjes in de aanbieding hebben. Boaz speelt op verzoek gitaarliedjes en heeft aardig wat eurootjes opgehaald met verzoeknummers.

De vrijmarkt begon officieel pas om klokslag twaalf uur, maar vanaf elf uur was het al aanschuiven op en rond de Markt en waren de beste verkoopplekjes vergeven. ,,Mag ik hier nog staan?", vraagt David aan Wim Ketelaars van Boxtel Vooruit. ,,Ja hoor, recht voor het gemeentehuis zit je op een toplocatie", klinkt het enthousiast.

David haalt zijn winkelwagentje vol boeken en puzzels leeg. Zelfs een hele stapel Suske & Wiske-albums gaat in de verkoop. Ze zijn in een oogwenk verkocht, voor een appel en een ei... 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Ouderen genieten van een versbereide maaltijd in eetpunt Elisabethsdael.
Eetpunt wil breder publiek trekken Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Lezing over keuzes rond levenseinde Algemeen 9 uur geleden
Logo
Het schrijn met daarin de Heilig Bloeddoek wordt op de zondag na Pinksteren door de Boxtelse straten gedragen.
Vrije Tribune: Bloedwonder en vaderlandse geschiedenis Opinie 12 uur geleden
Logo
Het redactieteam van de podcast Sparrenrijk 1944 vergadert. Van links naar rechts: Hans van Liempt, Peter van der Linden, Jan van Leeuwen en Hans Dekker. Jeroen Pijnenburg ontbreekt op de foto. Foto: Bas van den Biggelaar.
Podcast over spannend oorlogsverhaal Sparrenrijk Cultuur 14 uur geleden
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 16 uur geleden
Logo
Campinggasten van BlueWoods maken een rondje Boxtel per kano. Ze varen hier nabij De Strodekker in de wijk Oost.
Portrait of a River: Amerikaanse documentaire over Dommel Natuur & milieu 2 mei, 17:00
Afbeelding
Hemelvaartsdag: alle kopij eerder aanleveren Algemeen 2 mei, 15:21
Sint-Jans Onthoofdingkerk in Liempde.
Ontdek de drie kerken in Liempde MuBo 10 jaar 2 mei, 13:13