Deelnemers aan de 23e Klumpkesdrive van bridgeclub Liempde spelen bridge in de zaal van restaurant 't Hof aan de Nieuwstraat in Liempde. (Foto: Peter de Koning).
Deelnemers aan de 23e Klumpkesdrive van bridgeclub Liempde spelen bridge in de zaal van restaurant 't Hof aan de Nieuwstraat in Liempde. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

Liempde decor van Klumpkesdrive

Algemeen

Bridgeclub Liempde houdt zaterdag de 23e Klumpkesdrive. In diverse horecagelegenheden spelen deelnemers de hele dag bridgen.

Voorzitter Frank van de Schans meldde voor de officiële start op zaterdagochtend in restaurant 't Hof aan de Nieuwstraat dat dit jaar liefst 392 deelnemers meedoen, een record. Volgens Van de Schans is de Klumpkesdrive het grootste en gezelligste denksportevenement in de gemeente Boxtel.

Bridgers haalden zaterdagochtend hun inschrijfnummers op bij 't Hof en zwerven de hele dag langs meerdere lokaliteiten in Liempde. De uitslag wordt omstreeks 17.30 uur in 't Hof bekendgemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Het centrum van Boxtel stond tijdens Koningsdag bol van de activiteiten. In de ochtend en middag voor gezinnen met kinderen en in de avond voor de volwassenen.
Spatje regen deert bezoekers Koningsdag in Boxtel niet Cultuur 1 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: vergunningen Vion Opinie 3 uur geleden
De voorraad lege flessen groeit nog steeds. Deze foto is van woensdagochtend.
Lege flessen tegen eenzaamheid voor Met je hart Algemeen 4 uur geleden
Logo
pp Op de sportvelden van hockeyclub MEP en voetbalvereniging ODC streden basisschoolleerlingen met elkaar om de begeerde trofeeën.
Honderden basisschoolleerlingen op velden ODC en MEP: 'We hebben twee keer bijna gescoord' Jeugd 5 uur geleden
De tiende editie van de Open Boxtelse Quizronde staat zaterdag 15 juni op het programma.
Tweede lustrum voor populaire Open Boxtelse Quizronde Cultuur 6 uur geleden
Logo
Afbeelding
In de hemel Column 7 uur geleden
Logo
Timur en Thomas (links met de twee oranje mutsen op) verkochten bubble tea op de Boxtelse vrijmarkt. Mirzan en Serwan maakten reclame met een megafoon. Siem Strijbosch (rechts) speelde voor klant.
What's Up, Bubble-Boys? Cultuur 23 uur geleden
Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde.
Live in Liempde komt met alternatief voor wie geen kaartje heeft voor hoofdprogramma Cultuur gisteren