Stijn Koster (links) ontvangt een voucher van duizend euro uit handen van wethouder Eric van den Broek. Rechts Daniëlle Pennings. (Foto: Henk van Weert).
Stijn Koster (links) ontvangt een voucher van duizend euro uit handen van wethouder Eric van den Broek. Rechts Daniëlle Pennings. (Foto: Henk van Weert).

1000 euro voor banieren in De Croon

Algemeen

De ondernemers die een winkel hebben aan de Croonpassage in hartje Boxtel hebben dinsdagmiddag 17 november een voucher van duizend euro ontvangen uit handen van centrumwethouder Eric van den Broek. Van het geld laten ze nieuwe banieren, spandoeken en bordjes borden in een nieuwe gezamenlijke huisstijl maken. 

De Croon werd in 2010 geopend en daarmee kreeg Boxtel zijn zo gewenst 'winkel-achtje'. Dat zou voor meer aanloop in het centrum moeten zorgen. Maar de economische crisis en de opkomst van het internetshoppen zorgen ervoor dat het met die publieke belangstelling nog wat achterblijft, concludeert Stijn Koster (modezaak Apresto). Hij verhuisde vanuit de Stationsstraat naar de Croonpassage. ,,Door te kiezen voor een gezamenlijke, meer aansprekende uitstraling hopen we meer mensen ons straatje in te lokken", stelt Daniëlle Pennings (Junior Kinderkleding) die ook de overstap maakte. Koster knikt: ,,Nog vóór de feestdagen hopen we de nieuwe huisstijl te presenteren in de vorm van vier grote en vier kleine banieren, twee spandoeken en tien bordjes die bij elke winkel worden geplaatst." 

Wethouder Van den Broek spreekt van een prima initiatief. ,,Met name sinds de opening van restaurant De Rechter zie je dat het publiek toch ook wat meer hier door de straat loopt. Het is goed dat de ondernemers de handen ineenslaan."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Dodenherdenking Liempde.
Dodenherdenking op vier locaties Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Genieten van rododendrons Natuur & milieu 2 uur geleden
Logo
Afbeelding
Vrije Tribune: 'Groene Hart, ga eens praten' Opinie 3 uur geleden
Logo
Ouderen genieten van een versbereide maaltijd in eetpunt Elisabethsdael.
Eetpunt wil breder publiek trekken Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Lezing over keuzes rond levenseinde Algemeen 22 uur geleden
Logo
Het schrijn met daarin de Heilig Bloeddoek wordt op de zondag na Pinksteren door de Boxtelse straten gedragen.
Vrije Tribune: Bloedwonder en vaderlandse geschiedenis Opinie gisteren
Logo
Het redactieteam van de podcast Sparrenrijk 1944 vergadert. Van links naar rechts: Hans van Liempt, Peter van der Linden, Jan van Leeuwen en Hans Dekker. Jeroen Pijnenburg ontbreekt op de foto. Foto: Bas van den Biggelaar.
Podcast over spannend oorlogsverhaal Sparrenrijk Cultuur 3 mei, 09:05
Wie kent dit jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 3 mei, 07:00