Afbeelding
Foto: Karin Schoenmakers.

Avond4daagse

vrijdag 7 juni 2024 17:30

De wandelcommissie De Keistampers is druk bezig met de voorbereidingen van de 52e avondvierdaagse in Boxtel. Die is dit jaar van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni. Meedoen kan aan verschillende afstanden, te weten: vijf en tien kilometer. 

De avondvierdaagse vertrekt iedere dag vanaf een andere locatie. Op dinsdag is dat gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat, woensdag gemeenschapshuis De Walnoot aan de Reginahof, donderdag starten alle deelnemers in Lennisheuvel en vrijdag bij het Jacob Roelandslyceum aan de Grote Beemd. Op de laatste dag is het eindpunt en de prijsuitreiking op de Markt.

De voorinschrijving is gestart en is mogelijk tot en met vrijdag 17 mei. Tot deze datum bedraagt het inschrijfgeld 2,50 euro zonder medaille en 4 euro met medaille. Na de genoemde aanmelddatum kost deelname een euro meer. Opgeven loopt via de Boxtelse basisscholen. 

Meer informatie is verkrijgbaar bij Geertje Schellekens, bereikbaar via e-mailadres schellekens.g@home.nl of telefoonnummer 06-20 17 57 18.

Locatie