Spijkerbroek hangen, altijd leuk, maar wel intensief. Het was een van de spellen tijdens de zeskamp van RKSV Boxtel.
Spijkerbroek hangen, altijd leuk, maar wel intensief. Het was een van de spellen tijdens de zeskamp van RKSV Boxtel. Foto: Hans Verberk.

Zeskamp RKSV Boxtel

donderdag 9 mei 2024 10:00 tot 16:00

Op de voetbalvelden in sportpark Munsel houdt RKSV Boxtel donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) haar jaarlijkse zeskamp. Iedereen kan hier aan deelnemen en aanmelden is mogelijk tot en met zondag 21 april.

Ook niet-leden van de voetbalclub zijn welkom om zich in te schrijven voor de zeskamp. Vorig jaar deden ruim tweehonderd kinderen mee van alle leeftijden. Zij streden in teams om de winst in verschillende spellen. De organisatie meldt alvast dat een joker inzetten ook dit jaar weer mogelijk is en dat deze ook fysiek aanwezig moet zijn. De mooiste en origineelste jokers krijgen namelijk ook een prijs.

VRIJWILLIGERS

De zeskamp duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Aanmelden is mogelijk via de website van de club. Naast meedoen, is RKSV Boxtel ook op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de spelletjes. Stuur hiervoor een e-mail naar activiteiten@rksvboxtel.nl.

Locatie