Kampinatocht door wandelcommissie De Keistampers van seniorenvereniging KBO.
Kampinatocht door wandelcommissie De Keistampers van seniorenvereniging KBO. Foto: eigen collectie.

Kampinatocht

zaterdag 4 mei 2024 8:00

De Kampinatocht vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 mei en start bij B&B D’n Hop op Luissel 19 in Boxtel. Vanaf hier vertrekken alle te lopen afstanden: 7, 15, 20 en 30 kilometer. De starttijden verschillen per afstand. 

Omdat de startlocatie zo’n beetje tegen de Kampina ligt, krijgen ook de wandelaars van de zeven kilometer een flink deel van het natuurgebied te zien. De langste route gaat ook via de Oisterwijkse bossen en vennen. 

D’n Hop is niet met het openbaar vervoer te bereiken, maar er is wel voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. Tevens zijn bij de start koffie, thee en broodjes te koop.

Meedoen kost 3,50 euro. Kinderen tot 12 jaar lopen gratis mee, ouders/begeleiders die met hen mee lopen betalen 3 euro (voor de 7 kilometer). Leden van de seniorenverenigingen (KBO) in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde zijn ook vrijgesteld van inschrijfgeld. Zij dienen bij de start wel hun ledenpas te laten zien.

Voorinschrijving is mogelijk vanaf dinsdag 2 april tot woensdag 1 mei om 17.00 uur. Dit kan via het formulier op www.dekeistampers.nl. Na de inschrijving ontvangen de deelnemers een bevestiging met startnummer en kunnen zij betalen. Het is ook nog mogelijk om op de wandeldagen zelf aan te melden bij het startbureau bij B&B D’n Hop. 

Meer informatie is verkrijgbaar bij Geertje Schellekens, bereikbaar via e-mailadres schellekens.g@home.nl of telefoonnummer 06-20 17 57 18.

Locatie