Afbeelding
Foto: Hans Verberk

Zes-tegen-zestoernooi

zaterdag 27 april 2024 13:00

Voetbalvereniging Irene houdt op Koningsdag, zaterdag 27 april, traditiegetrouw een zes-tegen-zestoernooi. Dat vindt plaats in het eigen sportpark De Laat aan de Kaal Hoefsteeg in Gemonde en begint om 13.00 uur.

Het toernooi is bedoeld voor mannen-, vrouwen-, en jeugdteams. Spelers van de volwassen teams moeten minstens zestien jaar zijn, jeugdvoetballers mogen meedoen vanaf hun twaalfde. Ze hoeven geen lid te zijn van de voetbalvereniging om deel te kunnen nemen. Wie een ploegje bijeen weet te brengen, voetbalschoenen heeft en sportkleding, kan zich inschrijven en een balletje meetrappen. Aanmelden kan tot maandag 8 april via het inschrijfformulier op www.vvirene.nl. Deelname kost 25 euro per team.

Een DJ maakt de dag extra feestelijk en aan eten en drinken zal geen gebrek zijn.

Locatie