Ontmoetingscentrum De Schakel is te vinden aan de Clarissenstraat en is met een glazen gang verbonden met de naastgelegen kerk van de Protestantse Gemeente.
Ontmoetingscentrum De Schakel is te vinden aan de Clarissenstraat en is met een glazen gang verbonden met de naastgelegen kerk van de Protestantse Gemeente. Foto: Albert Stolwijk.

Samen aan tafel

maandag 22 april 2024 18:00

Het project ‘Samen aan tafel’ van de Protestantse Gemeente in Boxtel brengt ontmoetingen en contacten tot stand. De eerstvolgende gezamenlijke maaltijd is op maandag 22 april.

De gasten eten samen in ontmoetingsruimte De Schakel aan de Clarissenstraat 18. Niet alleen leden van de Protestantse Gemeente, ook andere belangstellenden zijn welkom.

AANMELDEN

Het diner start steeds om 18.00 uur, bezoekers kunnen vanaf 17.45 uur binnenlopen. Wie mee wil eten kan zich tot en met donderdag 18 april aanmelden via samenaantafel@pg-boxtel.nl of na 18.00 uur bellen met Andrea Peters, 06-12 22 47 44. De organisatie vraagt een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken. De volgende bijeenkomsten zijn gepland op: 27 mei en 24 juni. 

Locatie