WSD zet zaterdag 20 april de deuren van haar vernieuwde pand wijd open voor iedereen die wil komen kijken.
WSD zet zaterdag 20 april de deuren van haar vernieuwde pand wijd open voor iedereen die wil komen kijken. Foto: eigen collectie.

Open deuren dag WSD

zaterdag 20 april 2024 11:00 tot 16:00

Sociaal ontwikkelbedrijf WSD heeft haar pand aan de Schouwrooij 20 in Boxtel geheel vernieuwd. Zaterdag 20 april staan de deuren open voor iedereen die wil komen kijken en wil zien wat WSD precies doet in het gebouw. 

Om 11.00 uur start de open dag met een officiële opening door wethouder Mariëlle van Alphen van de gemeente Boxtel en algemeen directeur Jan Simons samen met de medewerkers van WSD. Daarna kunnen bezoekers het vernieuwde pand bewonderen en ervaren wat WSD allemaal te bieden heeft. Ook mensen die meer willen weten over hulp bij het vinden van werk krijgen deze dag extra informatie.

Er is tot 16.00 uur entertainment en muziek en voor elke bezoeker is er een goodiebag met consumptiebonnen en een lootje voor de loterij. Voor kinderen is er een speurtocht, schminken en een ballonenclown.

Bezoekers moeten zich wel even aanmelden zodat er voldoende goodiebags gemaakt kunnen worden. Opgeven kan via de knop ‘open deuren dag - 20 april’ op de website www.wsd-groep.nl.

Locatie