Deze acht vrienden trekken in juli hun wandelschoenen aan. Ze lopen van Texel naar Esch. Achterste rij van links naar rechts: Bram van Dijck, Dirk Peijnenburg, Tos van der Weide, Marijn Meeuwsen en Lars van Wanrooij. Onderste rij van links naar rechts: Chiel Wolfs, Luuk Wolfs en Gijs van der Zanden.
Deze acht vrienden trekken in juli hun wandelschoenen aan. Ze lopen van Texel naar Esch. Achterste rij van links naar rechts: Bram van Dijck, Dirk Peijnenburg, Tos van der Weide, Marijn Meeuwsen en Lars van Wanrooij. Onderste rij van links naar rechts: Chiel Wolfs, Luuk Wolfs en Gijs van der Zanden. Foto: eigen collectie.

Bingo voor KWF

donderdag 18 april 2024 19:30

De acht Essche vrienden die van 15 tot en met 20 juli van Texel naar Esch lopen, zetten zich in voor KWF kankerbestrijding. Ze houden diverse activiteiten waarvan de opbrengst naar KWF gaat. Zo is er donderdag 18 april een bingo in Ons Café aan de Leunisdijk 28.

De avond begint om 19.30 uur, drie bingokaarten kosten 12,50 euro. Aanmelden kan via www.delochtetochtesch.nl.

De zogeheten Lochtetocht is 185 kilometer lang, de mannen hebben zes dagen uitgetrokken om die afstand te voet af te leggen. Onderweg voeren ze allerlei uitdagingen uit, opdrachten die de reis verrassend en soms moeilijker maken. Die challenges leveren ook weer geld op voor het goede doel.

Locatie