Frans Kapteijns.
Frans Kapteijns. Foto: Peter de Koning, 2019.

Koffie met Kennis: Frans Kapteijns

dinsdag 16 april 2024 10:00 tot 12:00

Elkaar ontmoeten en ervaringen delen over onderwerpen die mensen bezig houden; dat is de opzet van Koffie met Kennis. Tijdens de editie van dinsdag 16 april is boswachter Frans Kapteijns te gast in de bibliotheek aan de Burgakker.

Kapteijns heeft als missie om iedereen te laten houden van de natuur dichtbij en daardoor te zorgen dat mensen beter omgaan met de Aarde. De boswachter neemt de bezoekers van Koffie met Kennis spreekwoordelijk de natuur in door middel van zijn ervaringen en zienswijzen.

SAMENWERKING

Koffie met Kennis is een samenwerking van de bibliotheek, de seniorenvereniging en welzijnsorgansiatie ContourdeTwern. Het initiatief ontstond enkele jaren terug naar aanleiding van de terugkerende talkshow Praat! die de bieb samen met Brabants Centrum organiseert. Elke derde dinsdag van de maand is er een nieuwe editie van Koffie met Kennis, telkens met een ander thema.

Gasten krijgen altijd koffie met wat lekkers. Wie mee wil praten, is dinsdag 16 april vanaf 10.00 uur welkom in de bibliotheek. De bijeenkomst ongeveer twee uur. Aanmelden kan bij de balie van het boekenhuis of via: huis73.op-shop.nl.

Locatie