Afbeelding

Prima prestaties handboogschutters L’Union Boxtel

Sport

Zowel het eerste als het tweede team van de Boxtelse handboogschutterij L’Union boekte goede resultaten in de competitie waarin op een afstand van 25 meter met één pijl wordt geschoten. In de accommodatie van ‘de buren’ in Liempde (die ook L’Union heten) behaalde het eerste viertal vorige week 681 punten en bleef daarmee de concurrentie ruim voor.

Het grootste aandeel in de score leverde opnieuw Jelt van de Langenberg. Deze schutter, die onlangs ook nog de rayontitel indoor in de klasse onder 21 binnensleepte, liet 235 punten optekenen. Adri van de Langenberg, op de weg terug van een slepende blessure, kwam net als Marchel Kluijtmans tot 223 punten.

Team 2 behaalde in Schijndel 612 punten, genoeg om de koppositie in de D-klasse te behouden. De resultaten kwamen van Edwin Looyaard (210 punten), Tonny van Esch (203), Frans Kluijtmans (199) en Ben Westenburger (183).

Overige resultaten: Bas van de Plas 215; Britt Sanders 211; Kay Schepens 195; Vince van Boxtel 195; Yurie van Kessel 185; Michel Schepens 18; Tijn Schepens 178 en Bas Ursum 159 punten.

In de klasse barebow behaalden Marchel Kluijtmans en Henk Jegers een score van respectievelijk 212 en 192 punten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 3 uur geleden
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 5 uur geleden
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 6 uur geleden
Blik op het Concordiapark. Goed te zien zijn de verschillende wegen die in vroegere tijden diverse buurtschappen met elkaar verbonden.
Liempde: goed bewaard, maar toch springlevend MuBo 10 jaar 9 uur geleden
Twee van de vijf Kleuskes bij hun boerderij aan de Oude Dijk in Liempde. In de jaren zeventig en tachtig overleden de boers en zussen Van der Velden.
De Kleuskes opent de deuren MuBo 10 jaar 10 uur geleden
Enthousiast begonnen zo'n beetje alle basisschoolleerlingen van Boxtel aan de Koningsspelen in sportpark Munsel. Daar waren na de gezamenlijke opening verschillende sporten en spellen.
Koningsspelen afgelast Jeugd 11 uur geleden
Logo
Aardrijkskundeleraar Roel Smelt in gesprek met Ina van der Wekken, oud-docent klassieke talen.
JRL rolt groene loper uit voor reünie bij 75e verjaardag Algemeen 15 uur geleden
Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 17 apr, 16:03