Het terrein van restaurant N9NE aan de Parallelweg Zuid in Boxtel leent zich goed voor evenementen als een drive thru restaurant. Voorgaande jaren organiseerde eigenaar Jos Hermans al vaker foodtruck-evenementen.
Het terrein van restaurant N9NE aan de Parallelweg Zuid in Boxtel leent zich goed voor evenementen als een drive thru restaurant. Voorgaande jaren organiseerde eigenaar Jos Hermans al vaker foodtruck-evenementen. Foto: Gerard Schalkx

Boxtel krijgt een drive thru restaurant

Algemeen Ondernemen & Werken (c) Nieuws (c)

Van sushi en roti tot pizza en poffertjes. Een grote variatie aan gerechten zijn vanaf zaterdag 31 oktober te verkrijgen in het eerste Boxtelse drive thru restaurant. Het terrein van N9NE Beer, Food & Wine aan de Parallelweg Zuid 35 wordt in de weekenden omgetoverd tot foodtruck plaza waar allerlei hapjes en menu’s zijn af te halen.

Eigenaar Jos Hermans besloot na de laatste aanscherping van de coronamaatregelen om eens geheel out-of-the-box te denken en peilde bij een aantal Boxtelse horecaondernemers hun interesse. Al snel sloten anderen bij zijn idee aan en zo ontstond de eerste editie van de Winter Foodtruck Plaza Drive Thru.

Bezoekers kunnen hier met hun auto doorheen rijden en hun eten afhalen. Bij de ingang is het mogelijk om de bestelling door te geven om vervolgens een rondje te rijden over het terrein langs de betreffende foodtrucks. ,,Er is voor ieder wat wils, als zoonlief liever een pizza wil, mama heeft zin in roti en papa in spareribs, dan kan dat allemaal op een locatie afgehaald worden”, legt Hermans uit. Er is keuze uit carpaccio, sushi, vitello tonato, Surinaamse soep, roti met kip, pizza, burgers, verschillende pasta’s en poffertjes. Ook kan er tot 19.45 uur een drankje besteld worden.

Het is wel de bedoeling dat mensen hun menu thuis nuttigen. Dat is een van de voorwaarden die de gemeente Boxtel en de Veiligheidsregio Brabant-Noord stelden om deze vorm van horeca toe te laten.

Het Winter Foodtruck Plaza is voorlopig geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00 tot 22.00 uur. Tijdens de openingstijden is het de bedoeling dat iedereen in de auto blijft zitten met maximaal twee personen. Ook wordt er gevraagd om een mondkapje te dragen tijdens het aannemen van de gerechten. Betalen kan alleen contactloos.

Vooraf een keuze maken is mogelijk en kan via www.n9ne.nl/winterplaza..

Leden lezen het complete verhaal in Brabants Centrum van donderdag 29 oktober.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Rens van den Elsen

Heeft u een tip over dit onderwerp? Mail naar Redacteur Brabants Centrum

Logo
Han Swinkels, voorzitter van de hockeyclub en lid Merijn Simons ondersteunen de actie van harte.
Hockeyclub MEP betrekt kinderen uit arme gezinnen bij sport Sport 27 minuten geleden
Logo
Een scene uit het driedelige theaterstuk In voor- en tegenspoed dat Boxtheater de afgelopen weken uitvoerde: ambtenaar van de burgerlijke stand (Lizzy Nonnemaker) vliegt bruidegom Michel (Frenk Breuer) naar de keel terwijl bruid Carlijn (Suzanne Wouters) probeert in te grijpen.
Vermakelijk ongemak tijdens Boxtheater Cultuur 2 uur geleden
Afbeelding
Irene klopt fysiek spelend Gassel op het nippertje Sport 2 uur geleden
De première van de film Bloedverwanten was een succes. De cast en crew werden na afloop overladen met complimenten. Geheel rechts regisseur Maarten Melis.
Cast en crew Bloedverwanten overstelpt met complimenten Cultuur 17 uur geleden
Koningsdag in Gemonde. Een feest voor jong en oud(er). De jeugd komt 's ochtends aan bod, daarna zijn de voetbalvelden het domein van deelnemers aan het zes-tegen-zestoernooi van Irene. Op vrijdag 26 april vieren jongeren feest met DJ's uit eigen dorp.
Gemondenaren vieren koningsdag op voetbalveld Verenigingen 19 uur geleden
Logo
What's Up Rosemary en Emmanuel.
What's Up, Rosemary & Emmanuel? Jeugd 22 uur geleden
Afbeelding
Beginnerscursus bridge bij club in Gemonde Verenigingen 23 uur geleden
Logo
Grote drukte op de open dag van WSD. Belangstellenden stromen naar binnen om het pand te bekijken.
In pand van WSD kon je over de koppen lopen Zakelijk gisteren