Club Brabo's vlak nadat Steven Brunswijk zijn horecagelegenheid aan de Markt heeft geopend en de eerste mensen binnenlopen. De Brabantse cabaretier kon zijn brede glimlach niet onderdrukken.
Club Brabo's vlak nadat Steven Brunswijk zijn horecagelegenheid aan de Markt heeft geopend en de eerste mensen binnenlopen. De Brabantse cabaretier kon zijn brede glimlach niet onderdrukken. Foto: Peter de Koning.

Feestcafé Brabo’s te koop

Economie

Steven Brunswijk doet zijn Feestcafé Brabo’s aan de Markt in Boxtel in de verkoop. ,,Soms heb je iets in je hoofd zitten, maar in de praktijk gaat het niet zoals je het plaatje in je hoofd had geschetst”, laat hij weten via zijn sociale media

De cabaretier opende in het najaar van 2022 zijn horecazaak, toen nog als Club Brabo’s. Brunswijk betrok het pand waar voorheen feestcafé De Nozem zat. Het was altijd al zijn droom om een eigen club te hebben. Voordat hij beroemd werd, was Brunswijk portier bij onder meer ‘t Hart van Boxtel en daardoor al bekend met het lokale uitgaansleven. 

Dat hij de zaak nu in de verkoop doet, was een moeilijke beslissing voor Brunswijk. ,,Ik had het graag anders gezien maar soms lopen de dingen nu eenmaal anders in het leven. Ik heb lang nagedacht over deze beslissing, Maar een dame uit Boxtel zei tegen mij: ‘Wat je ook beslist, je mag trots zijn op jezelf. Je hebt je droom verwezenlijkt’ En zo zie ik het ook. Ik heb veel geleerd, nieuwe vrienden gemaakt en nieuwe inzichten vergaard, ik heb leren draaien als een echte dj, wat er allemaal komt kijken bij een eigen café en heb geleerd van mijn fouten. Al deze ervaringen neem ik mee”, schrijft hij op zijn sociale media.

Brunswijk bedankt zijn gasten van het afgelopen anderhalf jaar en zijn team, in het bijzonder de Boxtelse Jorien van der Pasch die hij ‘zijn bestie’ noemt. Ook benadrukt hij dat feestcafé Brabo’s nog niet is gesloten. De zaak blijft ieder weekend geopend van 22.00 tot 03.00 uur totdat iemand deze overneemt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 7 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 11 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 13 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 13 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 14 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 14 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 16 apr, 14:59