Club Brabo's vlak nadat Steven Brunswijk zijn horecagelegenheid aan de Markt heeft geopend en de eerste mensen binnenlopen. De Brabantse cabaretier kon zijn brede glimlach niet onderdrukken.
Club Brabo's vlak nadat Steven Brunswijk zijn horecagelegenheid aan de Markt heeft geopend en de eerste mensen binnenlopen. De Brabantse cabaretier kon zijn brede glimlach niet onderdrukken. Foto: Peter de Koning.

Feestcafé Brabo’s te koop

Economie

Steven Brunswijk doet zijn Feestcafé Brabo’s aan de Markt in Boxtel in de verkoop. ,,Soms heb je iets in je hoofd zitten, maar in de praktijk gaat het niet zoals je het plaatje in je hoofd had geschetst”, laat hij weten via zijn sociale media

De cabaretier opende in het najaar van 2022 zijn horecazaak, toen nog als Club Brabo’s. Brunswijk betrok het pand waar voorheen feestcafé De Nozem zat. Het was altijd al zijn droom om een eigen club te hebben. Voordat hij beroemd werd, was Brunswijk portier bij onder meer ‘t Hart van Boxtel en daardoor al bekend met het lokale uitgaansleven. 

Dat hij de zaak nu in de verkoop doet, was een moeilijke beslissing voor Brunswijk. ,,Ik had het graag anders gezien maar soms lopen de dingen nu eenmaal anders in het leven. Ik heb lang nagedacht over deze beslissing, Maar een dame uit Boxtel zei tegen mij: ‘Wat je ook beslist, je mag trots zijn op jezelf. Je hebt je droom verwezenlijkt’ En zo zie ik het ook. Ik heb veel geleerd, nieuwe vrienden gemaakt en nieuwe inzichten vergaard, ik heb leren draaien als een echte dj, wat er allemaal komt kijken bij een eigen café en heb geleerd van mijn fouten. Al deze ervaringen neem ik mee”, schrijft hij op zijn sociale media.

Brunswijk bedankt zijn gasten van het afgelopen anderhalf jaar en zijn team, in het bijzonder de Boxtelse Jorien van der Pasch die hij ‘zijn bestie’ noemt. Ook benadrukt hij dat feestcafé Brabo’s nog niet is gesloten. De zaak blijft ieder weekend geopend van 22.00 tot 03.00 uur totdat iemand deze overneemt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
Balans pleit voor goededoelenweek Politiek 8 uur geleden
De drie poffers die de zussen Marie, Jans en Anna van der Velden in vroegere tijden droegen, zijn volledig gerestaureerd in opdracht van heemkundestichting Kèk Liemt.
Teruggevonden poffers van Kleuskes gerestaureerd MuBo 10 jaar 10 uur geleden
Logo
Corné Kuipers (links) van De Rechter en John van Hal van Lunch Bij Trots organiseren samen het Wijnplein in de Croonpassage.
Ook een jaarlijks evenement voor wijnliefhebbers Cultuur 15 uur geleden
Een jaarlijkse traditie in Liempde: dauwtrappen met fanfare Concordia.
Concordia zoekt 150 vroege vogels voor dauwtrappen Cultuur 16 uur geleden
Wie kent de jubilerende echtpaar van weleer?
Speuren naar 'oud goud' Human Interest 17 uur geleden
De klimaatlunch op het terrein van Plaats De Kleine Aarde.
Klimaatlunch: samenwerking essentieel voor klimaatverandering Duurzaamheid 18 apr, 19:29
Logo
Juf Janny Verwijmeren gaat met pensioen.
Juf Janny Verwijmeren neemt na bijna 46 jaar afscheid van De Beemden Algemeen 18 apr, 17:30
Logo
Feest aan de Albinonistraat. De bouwers van Hendriks Coppelmans uit Oss bereiken het hoogste punt van het appartementencomplex dat woonstichting Joost laat bouwen.
Inschrijven 'Albinonistraat' vanaf eind mei Bouwen en wonen 18 apr, 15:46