Afbeelding
Foto: eigen collectie.

Bon Salon werft vrijwilligers voor spiegeltent Dorpsfeest

Cultuur

Het vier weken durende Dorpsfeest Boxtel dat vrijdag 24 mei van start gaat in kasteelpark Stapelen kan nog wel wat extra vrijwilligers gebruiken. Wie belangstelling heeft, is dinsdag 9 april vanaf 19.30 uur welkom tijdens een informatieavond in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat.

De voorbereidingen voor het programma in en rond spiegeltent Bon Salon zijn in volle gang en voorlopen voorspoedig, meldt Wim Ketelaars. De voorzitter van stiching Bon Salon geeft aan dat alle weekeinden én avonden zijn volgeboekt met gratis toegankelijke en openbare activiteiten. Die lopen uiteen van muzikale optredens tot lezingen en voorleesochtenden. Heel veel verenigingen en organisaties grijpen de kans om in de periode tot en met 23 juni iets te ondernemen in de nostalgische Vlaamse danstent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Afbeelding
'Zonder geld geen gemeenten en geen taken zonder knaken' Politiek 8 uur geleden
Logo
Patricia de Moet toont een pakketje bloemzaden.
Patricia de Moet uit Esch beheert voedselbank voor bijen Natuur & milieu 12 uur geleden
Logo
De gemeente Boxtel besloot vorig jaar dat de plannen voor nieuwbouwwijk Reigerskant konden worden aangepast. Zo komt er ruimte voor 32 sociale huurwoningen.
Duidelijkheid over grondprijzen voor corporaties Bouwen en wonen 14 uur geleden
Onderste rij vlnr: Beau van Dun (groep 5), Pepijn Bax (groep 3), Cato Bouwen (groep 3). Bovenste rij vlnr: Bente van Heesch (groep 8), Raff Verhoeven (groep 5), kunstenares Cindy de Graaff, Mart Verhappen (groep 8)
Sint-Petrusschool maakt kunst met een boodschap MuBo 10 jaar 14 uur geleden
Afbeelding
Veel rook bij brand landbouwloods Hal 112 15 uur geleden
Opgravingen op Hoogkeiteren Esch, 1960. Archeologische werkzaamheden op het terrein van de familie Van der Meijden, thans Haarenseweg 30.
Romeinen in Esch: lezing en wandeling MuBo 10 jaar 15 uur geleden
Logo
Van boven is goed te zien hoe groot het terrein van varkensslachterij Vion is geworden. De nieuwe bedrijfshal is rechts te zien op de foto.
'Salamitactiek van Vion en de gemeente Boxtel' Bouwen en wonen 16 apr, 17:15
Logo
De Essche Stroom bij Esch. Het laatste deel van de rivier wordt aangepakt in fases. Zo wordt de stuw ter hoogte van de Kollenberg verplaatst naar een stuk stroomopwaarts.
Esch even zonder ommetje via stuw Natuur & milieu 16 apr, 14:59