Afbeelding

Circus Freiwald imponeert

Algemeen

Een dolenthousiast publiek in een bomvolle circustent aan de Schijndelseweg in Boxtel was donderdagavond getuige van een avondje circus op hoog niveau. Freiwalds Menagerie Circus had in haar nieuwe show Buba alle ingrediënten in huis voor een wervelende show: acrobatiek, jongleren, paardendressuur en natuurlijk een domme clown. Álles was van topniveau.

Spil van de avond was de 35-jarige olifant Buba die, als het aan staatssecretaris Sharon Dijksma ligt, half september uit het circus moet verdwijnen. In een vurig pleidooi aan het publiek legde Natascha Freiwald uit dat Buba een kind van de familie Freiwald is: ,,En  als moeder wil je je kind niet kwijt!" Ze deed een oproep aan iedereen om via de website van het circus steun te betuigen voor het behoud van Buba. Onder het publiek waren veertig abonnees van Brabants Centrum die vrijkaartjes hadden gewonnen.

Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus is circus Freiwald nog in Boxtel. Een mooie gelegenheid om de vakantie met een heerlijke avond of middag circus af te sluiten.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Logo
Timur en Thomas (links met de twee oranje mutsen op) verkochten bubble tea op de Boxtelse vrijmarkt. Mirzan en Serwan maakten reclame met een megafoon. Siem Strijbosch (rechts) speelde voor klant.
What's Up, Bubble-Boys? Cultuur 6 uur geleden
Poelifinario-winnares Elke Vierveijzer woont sinds enkele jaren in Liempde en kon vorig jaar niet ontbreken tijdens Live in Liempde.
Live in Liempde komt met alternatief voor wie geen kaartje heeft voor hoofdprogramma Cultuur 7 uur geleden
Logo
Al vroeg op de avond stroomde de Markt vol. Zij wilden namelijk niets missen van internetsensatie Boer Harm en zanger Wesly Bronkhorst. Koningsnacht was daarmee een mooie aftrap voor Oranje Festival Boxtel.
De kop is eraf voor Oranje Festival: geslaagde koningsnacht in Boxtel Cultuur 9 uur geleden
In Liempde zijn jongeren bezig met de organisatie van een obstakelrun voor kinderen met hun ouders. Bij De Langspier was in 2018 ook een dergelijk evenement, voor jeugd én voor volwassenen.
O'Liempdse Spelen voor en door lokale jongeren Jeugd 10 uur geleden
Afbeelding
Met De Keistampers wandelen door de Kampina Sport 12 uur geleden
Hans van der Schoot overhandigt het eerste exemplaar van het jaarboek 2021 samen met een boeket bloemen aan Thea Tilburgs.
Heemkunde Gemonde brengt weer jaarboek uit Verenigingen 13 uur geleden
Logo
Jeugddrumband De Jordaantjes stak zich bij het twintigjarig bestaan in het nieuw en poseerde op de trappen van het toenmalige waterschapsgebouw aan het Molenpad.
De Jordaantjes: alle namen zijn achterhaald! Historie 15 uur geleden
Logo
De tent op de Markt staat vol voor het Oranje Festival Boxtel.
Oranje Festival trapt feestelijk weekend in Boxtel af Cultuur 23 uur geleden